Hangers

Op zoek naar mooie hangers voor jouw ketting? In het hanger-assortiment vind je een groot aanbod hangers. Je vindt deze in verschillende figuren en patronen. Een zilveren hart, klavertje vier, of een elegant gouden kruisje, alles is vindbaar in onze grote collectie.


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen. U vindt de uitgebreidere collectie via deze link.

Zilveren- of gouden hangers

Halskettingen worden meestal ontworpen in goud, zilver of rosé kleur. De kleur van de hanger matcht dus het beste bij dezelfde kleur als dat van de ketting. Een gouden hanger matcht dus het beste bij een gouden ketting. Hiernaast kun je ook kiezen tussen hangers met een gekleurd diamantje of steentje.

Verschillende soorten hangers

Er zijn ontzettend veel soorten hangers. Welk type hanger voor jou het mooiste is, is afhankelijk van jouw stijl en persoonlijke voorkeur. De collectie van Waxing Poetic heeft een opvallend assortiment hangers met gegrafeerde ontwerpen verwerkt in een vintage rond gouden muntje. Deze ontwerpen bestaan uit: ankers, kruisjes, hartjes en sterren. Omdat de munt goudkleurig is, is deze hanger perfect te combineren met een gouden halsketting. Waxing Poetic staat bekend om haar opvallende ontwerpen, naast de gouden munten zijn er ook hangers in vormen van bijenkorfen, veren en Libellen.

Op zoek naar de juiste kleurencombinatie? Kies Bicolor

Hou je van een elegante stijl? Kies dan voor Bicolor goud. Bicolor is de perfecte combinatie tussen goud en zilver, uitstekend als je meerdere kleuren sieraden draagt. Draag je een gouden armband, maar ook zilveren oorbellen? Dit is dé combinatie om je sieraden beter te combineren met Bicolor goud. Bicolor goud vind je bij Juwelier Repko in moderne- en strakke designs en zit qua prijsklasse in een iets hoger segment dan Waxing Poetic. Met strakke designs zijn deze zilveren- en gouden hangers perfect te combineren met een mooie jurk.

Persoonlijk advies bij Juwelier Repko

Weet je niet welke hanger bij jouw hals past en of je voor een halsketting met grote- of kleine schakels moet kiezen? Juwelier Repko staat elke werkdag voor jou klaar met het geven van persoonlijk advies. Bezoek onze winkel in Groningen of neem online contact met ons op. Bekijk ook onze andere producten:

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews