Ruilen en retournerenHoe retourneer ik mijn producten?

Wanneer een product niet naar tevredenheid is, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Onderstaand treft u een instructie:

  • Verpak uw goederen in de originele verpakking en voeg de meegeleverde pakbon toe;
  • Vermeld uw ordernummer op het pakket;
  • Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd naar onderstaand adres:

Juwelier Repko
Herestraat 4
9711 LJ Groningen
T. 050 - 312 9131
E. info@juwelierrepko.nl

Op het moment dat uw zending is geaccepteerd, krijgt u zo spoedig mogelijk uw geld terugbetaald, inclusief verzendkosten.


Retourneren binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden over het bestelde artikel, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retourneren vanaf de dag van ontvangst. Bestellingen dienen compleet en (voor zover redelijkerwijs mogelijk) in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Wij vragen u vriendelijk om direct na ontvangst van het artikel te controleren of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Indien dit niet het geval is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Artikelen die niet geretourneerd kunnen worden:

  1. producten waarin op verzoek gegraveerd is door u als klant;
  2. producten die op maat gemaakt zijn.
Retourrestricties

Binnen de zichttermijn van 14 dagen heeft u het recht uw aankoop te beoordelen, zoals u dat in een winkel ook zou doen. Als echter blijkt dat het aan ons geretourneerde artikel voor andere doeleinden is gebruikt (bijvoorbeeld: het dragen ervan, waardoor draagschade is ontstaan), dan kan er een eventuele waardevermindering in rekening worden gebracht. Wanneer de schade onherstelbaar blijkt te zijn, dan kunnen wij besluiten de retour te weigeren en het artikel weer naar u terug te sturen.

De terugbetaling wordt zo spoedig mogelijk in orde gemaakt, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koop. U krijgt hierbij alle gemaakte kosten vergoed, inclusief de kosten voor het retourzenden.


Garantie


De garantie op onze producten is 12 of 24 maanden vanaf de aankoopdatum. Dit is afhankelijk van de fabrikant.