Wekkers

Op zoek naar een goede wekker? Juwelier Repko verkoopt wekkers en reiswekkers van Seiko en Lorus. We hebben een groot aanbod wekkers in verschillende kleuren en formaten. Bekijk direct het aanbod en shop vandaag nog uw nieuwe wekker. En is de wekker niet helemaal naar wens? U kunt bij ons uw wekker binnen 14 dagen gratis retourneren!


Wekkers online kopen bij Juwelier Repko

Op zoek naar een wekker in de buurt van Groningen? Bij Juwelier Repko kunt u niet alleen online bestellen maar ook langskomen in onze winkel. Omdat wij ook een fysieke winkel hebben kunnen we u ook meer service bieden dan een online juwelier. Heeft u een probleem met uw wekker? Dan kunnen we er naar kijken.

Ons aanbod wekkers

Bij Repko hebben we veel verschillende wekkers in het assortiment. De wekkers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Zo zijn er een heel aantal wekkers van Seiko verkrijgbaar in metallic. Ook hebben de wekkers verschillende extra functies. Zo zijn er veel wekkers met oplichtende wijzer dankzij een fluorescerende laag. Zo kunt u altijd goed de tijd bekijken. De wekkers zijn daarnaast veelal voorzien van een beep-alarm en snoozefunctie. Andere opties zijn geruisloze wijzers en lampjes in de wekkers.

Merken

Bij Juwelier Repko verkopen we wekkers van zowel Seiko als Lorus. Op beide merken krijgt u 2 jaar garantie. De wekkers van zowel Lorus en Seiko zijn ook erg geschikt als reiswekker. Ze zijn compact en eenvoudig mee te nemen. Zo kunt u op vakantie ook gebruik maken van uw eigen wekker.

De meeste wekkers maken gebruik van batterijen. Houd hier dus wel rekening mee. Voor u op vakantie gaat kan het handig zijn om de batterijen van de wekker te vervangen.

Koop uw wekker bij Repko

Heeft u een mooie wekker gevonden? Bestel deze dan bij ons. Besteld u voor meer dan 60 euro? Dan wordt de wekker gratis geleverd! Daarnaast bieden we snelle levering aan. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe wekker. En is de wekker niet naar wens? Binnen 14 dagen kunt u de wekker gratis retour sturen. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews