Dé horloge juwelier van Groningen: Juwelier Repko

Horloges, een prachtig functioneel sieraad met een grote functionaliteit. Vroeger werd een horloge alleen gebruikt om de tijd af te lezen, maar tegenwoordig kan een horloge veel meer dan dat. De horloges van Juwelier Repko in Groningen geven de datum, de horloges zijn waterdicht en bij sommige exemplaren hoeft de batterij niet eens meer vervangen te worden.


Verschillende designs horloges bij horloge winkel juwelier Repko in Groningen

Naast de verschillende functionaliteiten, blijft een horloge een sieraad en daarom is het ook belangrijk dat u het een mooi horloge vindt. Daarom zijn er bij juwelier winkel Repko in Groningen verschillende designs beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld een horloge dragen bij een pak, of een prachtig horloge bij uw zwarte of bruine broek.

Door het ruime assortiment bij Juwelier Repko kunnen we u altijd voorzien van een horloge wat bij u past. Wij hebben de beste merken, ook kunt u een kijkje nemen in onze webshop. Hier vindt u al veel horloges van Juwelier Repko in Groningen. Natuurlijk bent u altijd welkom in onze juwelierszaak aan de Herestraat in Groningen om de horloges in het echt te bewonderen. Bekende merken die wij voeren zijn: Seiko, Pulsar, Breil, Lorus, Citizen, Edox, Bruno Söhnle, Danish Design, Lars Larsen, Esprit, Prisma en Monnard.

Horloges: een sieraad met veel functionaliteiten bij juwelier Repko in Groningen

De meeste horloges geven tegenwoordig de tijd heel erg specifiek aan. Tegenwoordig zijn er vele horloges op de markt die de tijd automatisch bijhouden, de datum en de dag wordt automatisch aangepast. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat uw horloge niet goed staat of ongelijk loopt.

Horloges met een accu bij Juwelier Repko in Groningen

Naast het goed en nauwkeurig bijhouden van de tijd en datum zijn de horloges vaak waterdicht en zijn er tegenwoordig horloges op de markt met een speciale accu. Deze accu wordt aangestuurd door uw lichaamsbeweging. Wanneer u beweegt zal uw horloge aangaan en doet uw horloge het dus altijd. Bent u op zoek naar een horloge dat het altijd doet? Dan bent u bij Juwelier Repko aan het juiste adres. Bezoek onze winkel aan de Herestraat of bekijk ons assortiment online in onze webshop.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews