Hét sieraad van Groningen, Juwelier Repko

Bent u op zoek naar mooie sieraden? Bijvoorbeeld gouden of zilveren oorknoppen, of gouden creolen? Of bent u toch op zoek naar een prachtige gouden hanger? Een slavenarmband van goud of zilver? Zoek dan niet verder, bij Juwelier Repko kunnen wij u alles aanbieden in uw zoektocht naar het perfecte sieraad. Al sinds 1868 zijn wij hét sieraad van Groningen.


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen.

Waarom uw sieraden bestellen bij Juwelier Repko?

Veel klanten komen regelmatig terug bij Juwelier Repko, dit doen onze klanten omdat wij een erg ruime collectie van sieraden in ons assortiment hebben. U vindt nergens zoveel keus als bij Juwelier Repko aan de Herestraat 4 in Groningen.

Ontdek juwelier Repko, van alle juwelen thuis.

Bij Juwelier Repko hebben we verschillende materialen

De sieraden van Juwelier Repko bestaan uit verschillende materialen, zo zorgen wij ervoor dat bij ons voor elke portemonnee wat te vinden is. Naast het gebruik van verschillende materialen hebben we ook regelmatig scherpe aanbiedingen. Bent u op zoek naar een prachtige gouden ring en wilt u daar toch iets extra’s bij in zoals een prachtige briljant? Kom dan naar Juwelier Repko, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wat voor sieraad zoekt u?

  • Goud en Diamant
  • Zilver
  • Staal/Titaan

Een sieraad voor een speciale gelegenheid?

Zoekt u een juweel wat goed past bij een speciale gelegenheid zoals een verloving of een jubileum? Zoek dan niet verder, u bent dan bij Juwelier Repko aan het juiste adres. Samen met u gaan wij op zoek naar een sieraad dat past bij deze gelegenheid. Juist vanwege de bijzonderheid van de gebeurtenis verdient u ook een sieraad wat hierbij ook goed past. Wij zoeken een sieraad voor u dat iets extra’s heeft en daarom prachtig aansluit bij de gebeurtenis. Wilt u echt in stijl? Dan kunt u ook voor gouden manchetknopen terecht bij Juwelier Repko.

Merksieraden bij juwelier Repko

In onze winkel en in onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment met merksieraden. Hieronder een opsomming van de merken die wij verkopen:

Op zoek naar iets speciaals?

Zoekt u naar dat ene sieraad of wilt u iemand verrassen op een speciale gelegenheid? Kom dan langs bij Juwelier Repko en laat u verrassen door de kennis van een van onze medewerkers of bekijk onze sieraden online in onze webshop.

Voorkom dat sieraden dof worden, maakt ze regelmatig schoon:

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews