Ruime collectie OHM beads

Een mooi alternatief voor Pandora bedels is Ohm Beads. De Ohm bedels zijn een schitterende nieuwe lijn bedels die in Nederland steeds populairder wordt en zich richt op gevoel en emotie van familie, romantiek, natuur, reizen en cultuur. Ohm Beads is gespecialiseerd in gedetailleerde bedels en beads, Ohm bedels zijn met de hand vervaardigd uit o.a. sterling zilver. Ze worden met veel liefde, aandacht en met trots gemaakt om de best mogelijke kwaliteit te garanderen.


Op welke armbanden passen de Ohm bedels?

Het mooie aan de collectie van Ohm is dat de bedels passen op alle gangbare armbanden en kettingen die ook bedels hebben. Heeft u dus een armband van pandora of een armband van Trollbeads? Dan passen de ohm bedels perfect bij deze armbanden. Daarnaast zijn er nog vele andere soorten en typen armbanden waarvoor de Ohm bedels geschikt zijn. Niet zeker of de OHM beads passend zijn op uw armband? Neem dan contact op met een van onze adviseurs

Ohm beads ook in Groningen

Bij Juwelier Repko zijn de Ohm beads niet alleen vergkrijgbaar in de webshop. Ook in onze winkel in Groningen hebben wij een uitgebreide collectie Ohm bedels voor u beschikbaar. Zo kunt u ook de producten zien en voelen. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in de zoektocht naar een geschikte Ohm bead bij uw herinnering.