OHM beads |Ruime collectie | De mooiste bedels

Een mooi alternatief voor Pandora bedels is OHM Beads. De OHM bedels zijn een schitterende nieuwe lijn bedels die in Nederland steeds populairder wordt en zich richt op gevoel en emotie van familie, romantiek, natuur, reizen en cultuur. OHM Beads is gespecialiseerd in gedetailleerde bedels en beads, OHM bedels zijn met de hand vervaardigd uit o.a. sterling zilver. Ze worden met veel liefde, aandacht en met trots gemaakt om de best mogelijke kwaliteit te garanderen.


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen. U vindt de uitgebreidere collectie via deze link.

OHM Beads armband: Jouw unieke armband met herinneringen

Net zo als veel andere bedel merken maakt OHM erg mooie en unieke bedels. Dit is een van de grootste redenen waarom dit type bedelsieraden zo populair is. ondanks het feit dat veel vrouwen graag deze soort bedels dragen is de armband nog steeds een uniek product. U kunt uw eigen beads armband namelijk zelf ontwerpen en samenstellen met het soort OHM bedels die u mooi vindt. Vaak hang er ook een sentimentele waarde aan de bedels. Dit maken OHM bedels ook een zeer geschikt en persoonlijk cadeau. Er zijn vrijwel ontijdig veel soorten bedels met verschillende designs, voor ieder wat wils! En gezien veel vrouwen de bedels sparen worden de armbanden alleen maar mooier. Heb je al een Pandora of Trollbeads bedels, dan kan je deze ook gewoon blijven dragen, ze passen namelijk op de zelfde soort armbanden als de OHM beads.

Op welke armbanden passen de OHM bedels?

Het mooie aan de collectie van OHM is dat de bedels passen op alle gangbare armbanden en kettingen die ook bedels hebben. Heeft u dus een armband van Pandora of een armband van Trollbeads? Dan passen de OHM bedels perfect bij deze armbanden. Daarnaast zijn er nog vele andere soorten en typen armbanden waarvoor de OHM bedels geschikt zijn. Niet zeker of de OHM beads passend zijn op uw armband? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

OHM beads Nederland

In Nederland zijn maar weinig verkooppunten van OHM beads. Juwelier Repko is één van deze OHM beads Nederland verkooppunten. We hebben in zowel onze webshop het meest uitgebreide aanbod van Ohm beads in Nederland. Bestel je in onze webshop? Dan zorgen wij dat deze zo snel mogelijk verzonden wordt! Daarnaast ontvang je vanaf € 60,- Gratis verzending (in Nederland). Is de OHM bead niet naar wens? Dan kun je deze eenvoudig gratis retourneren.

OHM Verkooppunt in Groningen

Bij Juwelier Repko zijn de OHM beads niet alleen verkrijgbaar in de webshop. Ook in onze winkel in Groningen hebben wij een uitgebreide collectie OHM bedels voor u beschikbaar. Zo kunt u ook de producten zien en voelen. Wij zijn een van de OHM beads dealers in Europa, onze enthousiaste medewerkers helpen u graag in de zoektocht naar een geschikte OHM bead bij uw herinnering.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews