Redbalifrog

De bijzondere Redbalifrog bedels en Redbalifrog sieraden worden met de hand gemaakt in Ubud, Bali door zilversmid Yande. Het detail in zijn werk is exceptioneel! Door het maken van de Redbalifrog bedels worden meerdere gezinnen ondersteund in en rond het dorp van Ubud. Redbalifrog bedels passen ook op onder andere de Pandora en Trollbeads armbanden en colliers.


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen. U vindt de uitgebreidere collectie via deze link.

Hangemaakte Redbalifrog sieraden

Redbalifrog is opgezet door Amanda Bazarow. Zij is tevens de ontwerpster van de prachtige Redbalifrog sieraden. Deze vrouw maakte een aantal jaar geleden een reis naar Bali vanuit Australië. De meeste inspiratie komt dus ook vanuit haar reizen omdat ze daar zo van houdt. Daarnaast haalt ze veel inspiratie uit de dingen waar ze dol op is en krijgt ze van vrienden en familie ook vaak input. De collectie wordt steeds weer uitgebreid met inspirerende handgemaakte bedels.

Het samenstellen van Redbalifrog sieraden

Bent u ook zo enthousiast geworden over Redbalifrog sieraden, maar vindt u het lastig om een bedelarmband samen te stellen? Wij kunnen ons dit goed voorstellen omdat er een ruime keuze aan stijlvolle bedels is. Ons advies is om klein te beginnen. Kies een aantal bedels uit die echt bij uw persoonlijke stijl en interesses aansluiten. Daarnaast is het leuk om bij speciale gelegenheden of gebeurtenissen een bedel cadeau te krijgen van vrienden of familie. Mocht u bijvoorbeeld nog geen idee hebben wat u voor uw verjaardag wilt hebben, dan is een bedel een prachtig betekenisvol cadeau.

Redbalifrog sieraden kopen bij Juwelier Repko

Natuurlijk koopt u de Redbalifrog sieraden bij uw vertrouwde juwelier. Wij zijn al jaren gevestigd in de binnenstad van Groningen waar wij u voorzien van hulp en advies. Online bestellen kan ook gemakkelijk en boven de €60,- betaalt u geen verzendkosten. U bent gegarandeerd van een snelle levering met een uitstekende service.