Bedels

Bedels zijn hangers of drukkers die u aan een armband kunt bevestigen. Bedels maken de sieraad bijzonder en geven er een symbolische waarde aan. Bij Juwelier Repko zijn er veel verschillende vormen en maten. Daarnaast hebben we ook diverse merken opgenomen in ons assortiment. Neem direct een kijkje tussen de prachtige bedels om uw armband te laten schitteren.


Merken

Helemaal fan van het bekende merk Pandora? Ook hiervoor kunt u bij Juwelier Repko terecht. Naast Pandora hebben wij ook bedels van de volgende merken: Glow, OHM Beads en Redbalifrog Wilt u een schattige gouden Glow bedel? Bestel deze dan vandaag nog!

Kleuren en vormen

De bedels zijn er in verschillende kleuren. Zo zijn er prachtige bedels verkrijgbaar in zilver met goud, goudkleurig, goud en zilver. Een bedeltje aan uw armband is een echte eyecatcher. De vormen van bedeltjes lopen uiteen van hartjes tot sterretjes. Er zijn super leuke figuurtjes zoals uiltjes en engelvleugeltjes. Een bedel is ook het ideale cadeau om te geven met een persoonlijke betekenis eraan verbonden. Bedels zijn een toegevoegde waarde voor iedere sieraad.

Persoonlijke touch

Elke bedel staat symbool voor iets speciaals! Een armband met diverse bedeltjes is een verzameling van veel mooie herinneringen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bedel te kiezen met de initialen van uzelf of van iemand die dichtbij u staat. Een bedel kan dus super persoonlijk zijn, wat het extra leukt maakt.

Persoonlijk advies

Vind uw favoriete bedel bij Juwelier Repko in de binnenstad van Groningen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste bedel. Al helemaal verliefd op één van onze bedels? Bestel dan hierboven online uw gekozen bedel en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews