Earth

Vandaag de dag zijn zilveren sieraden niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dit is niet zo gek aangezien dit metaal al jarenlang mateloos populair is. Zilver heeft namelijk een rustigere uitstraling en een goedkopere prijs dan goud. Dit maakt het makkelijker om zilveren sieraden te combineren met verschillende kledingstukken en kledingstijlen. Kiest u liever voor een galajurk of een comfortabel t-shirt? Bij beide kledingstukken gaan uw jouw zilveren sieraden stralen. Wanneer u een liefhebber bent van sieraden met niet te veel poespas, dan is het merk Earth de perfecte keuze voor u!

Geen resultaten.


Minimalistische armbanden

Met de schitterende minimalistische armbanden van Earth geniet u iedere dag weer van de beste kwaliteit. Deze armbanden worden altijd op ambachtelijke wijze gemaakt door een selectie van top-zilversmeden. Door de ambachtelijke productie is elke armband uniek. Het lukt namelijk niet om elke keer een exacte kopie te maken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw minimalistische armbanden door geen ander wordt gedragen. Ieder exemplaar is namelijk uniek. Daarnaast laten de zilversmeden van Earth zich constant inspireren door de wonderen van de natuur. Dit zorgt ervoor dat het minimalistisch ontwerp helemaal tot zijn recht komt. De natuur is immers ook geen fan van te veel poespas.

Zilveren armbanden

Tegenwoordig zijn zilveren armbanden verkrijgbaar in verschillende stijlen. Iedereen heeft namelijk een andere smaak en voorkeur. De één wil het liefst een hippe armband met brede schakels, terwijl de ander liever een minimalistische bangle armband wil. Om aan al deze verschillende wensen te voldoen heeft Juwelier Repko een groot assortiment aan zilveren armbanden. Bij ons vindt u dan ook stijlvolle armbanden voor dames, heren en kinderen. Daarnaast geloven wij er in dat zilveren sieraden iets zeggen over uw persoonlijkheid. Door bijvoorbeeld te kiezen voor zilveren armbanden met bedels wordt het mogelijk om uw levensverhaal te vertellen. Op deze manier kunt u een creatieve twist geven aan uw dagelijkse outfit.

Sieraden Groningen

Wilt u nieuwe sieraden kopen in Groningen? Kom dan naar Juwelier Repko en laat u inspireren door ons groot assortiment aan armbanden, colliers en ringen. Door verschillende merken aan te bieden zit er altijd wel een perfect sieraad tussen voor een betaalbare prijs. Daarnaast adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden tot combineren. Zo weet u zeker dat u uw sieraad op verrassende manieren kunt blijven dragen. Lukt het een keer niet om naar Groningen te komen? Dat is geen enkel probleem aangezien wij ook een handige webwinkel hebben. Met zoveel voordelen koopt u uw sieraden natuurlijk bij Juwelier Repko!

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews