Zilveren armband

Op zoek naar een nieuwe zilveren armband? Bij Juwelier Repko vindt u armbanden in alle soorten en maten. Van schakelarmbanden tot slavenarmbanden, u vindt er van alles. Specifiek op zoek naar een zilveren armband van een bepaald merk? Bekijk ons assortiment en filter op de verschillende merken, zodat u gelijk vindt van u zoekt.


Zilveren armband in alle soorten en maten

Bij Juwelier Repko vindt u altijd wel de zilveren armband die u wenst. Misschien voor uzelf of om als cadeau te geven, alles is mogelijk. Armbanden zijn een echte musthaves om uw outfit helemaal af te maken. Naast dat het heel mooi staat, voelt u zich ook mooier wanneer u een armband draagt. Bekijk welke soort armband u zelf het mooist vindt en het beste bij u past. Ons assortiment bestaat onder andere uit de volgende soorten armbanden:

  • Parelarmbanden
  • Dit zijn armbanden die bestaat uit parels. De armband kan volledig uit parels bestaan, maar er kunnen ook slechts 3 parels aan zitten. Het is aan u wat u het mooist vindt. Parels zijn te combineren met elke outfit, naar werk of naar een feestje? Een parelarmband kunt u eigenlijk altijd dragen.
  • Schakelarmbanden
  • De schakelarmband is een armband die bestaat uit verschillende schakels die aan elkaar gelinkt zijn.
  • Graveerarmbanden
  • Deze zilveren armband bevat een graveerplaat waar iets op gegraveerd kan worden. Leuk om aan meisjes of jongens cadeau te geven met de naam erin gegraveerd.

Op zoek naar een zilveren armband met een bepaald merk? Hieronder een overzicht van een aantal merken die we aanbieden:

  • Best basics
  • Nol Sieraden
  • Waxing Poetic

Zorg er daarnaast voor dat je zilveren armband mooi blijft, lees hier hoe je zilveren sieraden schoonmaakt.

Zilveren armband kopen bij Juwelier Repko

Een zilveren armband kopen bij Juwelier Repko is altijd een goed idee. Dit kan zowel online in onze webshop als in onze fysieke winkel. Onze fysieke winkel vindt u aan de Herestraat in Groningen. Hier kunt u altijd terecht voor het beste persoonlijke advies. Hier kunt u natuurlijk ook alle armbanden bekijken. Heeft u al een keuze gemaakt en heeft u geen advies nodig? Koop uw zilveren armband dan gemakkelijk via onze webshop. Bestelt u boven 60 euro? Dan verzenden wij uw bestelling gratis.

Andere armbanden

Weet u niet of een zilveren armband bij u past? Naast zilveren armbanden kunt u bij Juwelier Repko ook terecht voor andere soorten armbanden. Zo zijn gouden armbanden ook favoriet bij dames en zijn leren heren armbanden onder mannen weer enorm in trek.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews