Heren armbanden

Het dragen van een heren armband is niet zoals vroeger een taboe meer. Echter, de oude Grieken en Romeinen droegen al armbanden als sieraden in de oude tijd. Niet gek dus dat sieraden onder mannen nog steeds populair is. Echter is het horloge het enige sieraad wat vaak alleen geaccepteerd wordt door mannen. Maar in de tijd waar heren zich niet meer hoeven te schamen wanneer zij bezig zijn met hun uiterlijk, zijn er veel meer mogelijkheden.


Verschillend materiaal heren armband

De materialen van een heren armband worden steeds stoerder, minimalistische en klassieker. Vandaar dat het niet gek meer is om een armband als heer te dragen in deze tijd. Een leren armband met stoere zilveren schakel zijn populaire items die veel gedragen worden door mannen. Denk hierbij aan gewoven of gevlochten leer in combinatie met stoer zilver of staal. Dit soort armbanden komen mooi tot zijn recht in een set van 2 of 3. perfect te combineren met een leren horloge. Ook zijn de schakelarmbanden voor heren razend populair. U kunt de schakels van deze armbanden variëren van dik tot dun. Het is erg afhankelijk van de grote van uw pols, welke maat voor u passend is.

Heren armband om de linker- of rechterpols?

Een heren armband kan met horloge of zonder horloge gedragen worden. Dit blijft een persoonlijke voorkeur. Volgens de ongeschreven regel is het dragen van een horloge om de linker pols normaal. Toch zijn er geen etiquette voor het dragen van een horloge om de linker pols. Een horloge dient namelijk gedragen te worden om de niet-dominante hand. Bent u rechts? Dan draagt u het horloge links, en andersom. Dit betekent dat een heren armband vaak aan de andere hand wordt gedragen. U kunt ervoor kiezen om de armband aan dezelfde kant te dragen als het horloge, maar dit is een persoonlijke voorkeurs kwestie.

Graveerarmbanden in goud en zilver

Naast gegraveerde kettingen is ook de heren armband populair voor het bedrukken van initialen, data of een andere belangrijke gebeurtenis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ons in de winkel naar de mogelijkheden of bezoek ons contactformulier.

Benieuwd naar de rest van ons assortiment? Bezoek ook deze pagina’s:

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews