VerlovingsringJe partner ten huwelijk vragen doe je niet elke dag. Laat ons je helpen met een juiste verlovingsring

Verlovingsringen / Aanzoeksringen | Groningen

Ben je op zoek naar een verlovingsring voor jouw aanzoek? Dat is vast niet eenvoudig, voor velen zal dit de eerste keer zijn namelijk. Onze medewerkers helpen je graag in de zoektocht naar de juiste ring, zodat jouw huwelijksaanzoek er één is om nooit meer te vergeten. Op zoek naar een unieke verlovingsring? In onze juwelierswinkel kunnen we de verlovingsring aan passen aan jouw persoonlijke wens.


De perfecte aanzoeksring voor je partner uitzoeken?

Op deze pagina laten we enkele mogelijkheden zien. Al deze solitair ringen zijn op voorraad, kom gerust langs in onze winkel om deze in het echt te bewonderen! Natuurlijk is de ring aan te passen aan je persoonlijke wens. De collectie bestaat uit ringen met briljant in alle prijsklassen, waaronder schitterende Memoire ringen. Een bijzonder en speciaal moment voor jullie samen.... die je niet meer vergeet! Bij Juwelier Repko vind je altijd die ene ring die blijft herinneren aan die speciale dag. Wil je de perfecte aanzoeksring uitzoeken? We helpen je heel graag. Kom gerust 'in het geheim' eens langs in onze winkel aan de Herestraat.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews