GedenksieradenGedenksieraden zijn niet zomaar sieraden. Het zijn sieraden met een hele mooie persoonlijke boodschap. Met een gedenksieraad draagt u een persoonlijk of een bijzonder moment voor altijd met u mee. Dit kan een bijzonder moment zijn, maar ook een herinnering aan een speciaal persoon. Ze worden vooral gemaakt met een symbolische betekenis.

See You gedenksieraden

Bij See You Jewelry ziet u het assortiment dat wij aanbieden. U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt er wel een sieraad van maken. Zo kunt u ringen, armbanden, hangers, kettingen en oorbellen laten maken met een bijzondere herinnering. Het kan daarnaast ook op verschillende manieren ontworpen worden. Denk bijvoorbeeld aan gedenksieraden met as, met een vingerafdruk of met moedermelk. Op de website van See You gedenksieraden ziet u het gehele assortiment waar u rustig rond kunt kijken welk sieraad bij u past. Bekijk het hier

Keuze gemaakt? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel, zodat we u verder kunnen helpen.

Neem contact op

Gedenksieraden met as

Een gedenksieraad met as is een speciaal sieraad dat ontworpen is met een kleine hoeveelheid as van een overleden persoon. Door de as toe te voegen aan een sieraad, is het een tastbare herinnering aan die persoon. Dit biedt de nabestaanden troost en geeft het idee dat de overledene dichtbij is. Er zijn verschillende assieraden beschikbaar, zoals:

 • Ringen met as
 • Kettingen met een ashanger
 • Armbanden met as
 • Oorbellen met as

Op deze website vindt u allerlei gedenksieraden met as. Voor elk sieraad is het proces van het toevoegen van de as anders, het is daarom raadzaam om contact met ons hierover op te nemen. Kijk eens rustig rond of er wat geschikts voor u bij zit. Iets gevonden? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel en wij helpen u graag verder.

Gedenksieraad met vingerafdruk

Naast een gedenksieraad met as, is het ook mogelijk om een gedenksieraad met een vingerafdruk te laten maken. Hiermee vereeuwigt u de vingerafdruk van een geliefde of een ander persoon die u liefhebt in een sieraad. Dit kan natuurlijk om verschillende redenen zijn. Misschien wel als bijzondere herinnering aan een overleden dierbare of een vingerafdruk van uzelf. Sommige mensen kiezen hiervoor als symbool voor zelfliefde en persoonlijke groei. Er zijn verschillende typen gedenksieraden met vingerafdruk:

 • Ringen met vingerafdruk
 • Kettingen met vingerafdruk
 • Armbanden met vingerafdruk
 • Losse hangers met vingerafdruk

  Gedenksieraad met moedermelk

  Een gedenksieraad met moedermelk is een sieraad dat speciaal is ontworpen om een symbolische betekenis te geven aan de periode van borstvoeding of het moederschap. Er zijn natuurlijk verschillende redenen om een gedenksieraad met moedermelk te laten maken. Het kan natuurlijk dienen als symbolische betekenis naar het moederschap, maar het kan ook troost bieden. Het biedt troost aan de moeder als de borstvoedingsperiode bijvoorbeeld voorbij is. Op die manier heeft u een mooie herinnering aan die periode. Er komt best veel kijken bij het proces van het verwerken van de moedermelk in het gedenksieraad. Het is daarom verstandig om hierover contact met ons op te nemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Herestraat in Groningen.

  Er zijn dus allerlei mogelijkheden wat betreft gedenksieraden, zoals armbanden, maar ook een ringen of kettingen. Naast gedenksieraden voor bepaalde personen, kunt ook een sieraad laten maken als aandenken aan uw huisdier zoals uw hond of kat.

  Gedenksieraad van uw hond

  Een gedenksieraad voor een hond kan gedragen worden als herinnering aan een overleden hond. Op die manier kunt u uw hond bij u dragen als symbolische herinnering. Het geeft dan toch nog de verbondenheid met het overleden dier. Soms wordt het gedenksieraad gedragen als de hond nog leeft, als een soort eerbetoon. Dit kan bijvoorbeeld met het haar van uw hond. Het kan dus verschillende redenen hebben om een sieraad te laten ontwerpen van uw hond.

  Gedenksieraad van uw kat

  Naast een gedenksieraad van uw hond, kunt u hetzelfde natuurlijk ook van uw kat doen. Heeft u een speciale band met uw kat en wilt u daarom een gedenksieraad van uw kat? Dat is zeker mogelijk. In de meeste gevallen worden deze sieraden ontworpen als de kat overleden is. Wilt u graag een aandenken aan uw overleden kat? Bekijk dan eens de gedenksieraden. Deze kunnen gevuld worden met as van uw overleden kat.

  Gedenksieraad kopen bij Juwelier Repko

  Als u op zoek bent naar een geschikt gedenksieraad voor welke reden dan ook, dan kunt u bij ons terecht. U kunt voor het assortiment kijken op deze website. Neem contact met ons op over uw wensen of kom bij ons langs. Wij helpen u graag! Juwelier Repko is al meer dan 155 jaar een begrip in Stad & Ommeland, dus bent u op zoek naar een betrouwbare juwelier? Bij ons bent u aan het juiste adres.


  Contact opnemen

  Dit zeggen onze klanten

  Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

  -  M. Tinus

  Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

  -  Gregory

  Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

  -  Marten

  Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

  -  Jaap Ouwerkerk

  Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

  -  Anne-Marie

  Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

  -  Tim

   
   
   
   
   
   

  Bekijk alle reviews