Geboortegeschenken

Heeft een vriend, vriendin of familielid een kind gekregen? En bent u op zoek naar een leuk geschenk om dit moment te vieren? Bij Juwelier Repko kunt u ook terecht voor al uw geboortegeschenken. Verschillende geschenken voor elk budget, allemaal zijn ze origineel en leuk om te ontvangen.


Kindercouverts bij Juwelier Repko

Wij verkopen verschillende soorten 4-delige kindercouverts met allerlei thema’s. Ze bestaan uit een vork, een mes en twee lepels. Zo hebben wij een kindercouvert van Nijntje waarop een spelende Nijntje in kleur is afgebeeld. De kindercouvert wordt verstuurd in een prachtige, kleurige geschenkverpakking. Wij verkopen ook een set van Nijntje die zich in de dierentuin afspeelt. Op de bestekonderdelen zijn een olifant, een aap, een giraffe en een leeuw te zien. U kunt ook kiezen uit een bestekset van Charmmykitty. Charmmykitty is een witte Perzische kat van de Hello Kitty serie. Het bestek is gemaakt van RVS en blijft daarom altijd glimmen!
We hebben ook een kindercouvert van Woezel en Pip. Om het bestek staan de hondjes Woezel en Pip, de Buurpoes en een zonnetje. Leuke besteksetjes om te geven als geboortegeschenk.

In ons assortiment vindt u ook kindercouverts met als thema voertuigen, muziek of voetbal. Op het 4-delige voertuigen kindercouvert staan afbeeldingen van een zeilboot, auto, vliegtuig en trein. Voor de kleine kinderen die van muziek maken houden hebben wij ook een kindercouvert met het thema muziek. Deze set zit in een kleurrijke geschenkverpakking en er staan een hond met trommel, een kat met gitaar, een konijn met panfluit en een muis met klarinet met een opwaarts reliëf in het bestek. Het ideale kwartet aan tafel! Voor de voetballiefhebber verkopen wij een prachtig 4-delig kinderbestek met voetbalafbeeldingen op elk bestekdeel. Welke "kleine" jongen wil daar niet mee eten?

Al het bestek is gemaakt van RVS 18/10 en kan daarom in de vaatwasser. Ook graveren wij het bestek gratis als u daar belang bij heeft.

Zilverstad geboortegeschenken

Een mooi geboortegeschenk is een Zilverstad spaarpot. De spaarpot is te verkrijgen in verschillende soorten figuren. Neem bijvoorbeeld een spaarpot in de vorm van een kikker of een auto. Met dit geboortegeschenk kunnen kleine kinderen vroeg beginnen met sparen.De spaarpotten graveren wij gratis. Of kies voor een Zilverstad tandendoosje van Nijntje voor het bewaren van de eerste tandjes die gewisseld worden. Een speeltje als een rammelaar is ook leuk om te geven. De rammelaar kunnen wij gratis graveren om het nog persoonlijker te maken. We hebben rammelaars in de vorm van een bal of een hartje.
Een ander mooi geboortegeschenk is een geboortecertificaathouder. Dit is een mooi geschenk om het geboortecertificaat in een stijlvolle houder te bewaren.

Armbandje

Een leuk geboortegeschenk is een armbandje van goud of zilver. Maak het persoonlijk door het gratis door ons te graveren en geef de kleine een chique geboortegeschenk.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews