Sieraden merkenDe beste bekende sieraden merken bij juwelier Repko

Bij juwelier Repko hebben we sieraden van de beste merken. Of u op zoek bent naar zilveren sieraden, mannensieraden, vrouwensieraden, trouwringen of iets anders, wij hebben ontzettend veel opties. In ons assortiment hebben wij verschillende leuke sieradenmerken, bekijk de onderstaande sieraden merken lijst om meer over de verschillende merken te lezen.

Best basics

Als u op zoek bent naar simpele, elegante sieraden dan is Best Basic een goede keuze. Dit zilveren sieradenmerk maakt veel verschillende armbanden, kettingen en oorbellen van 925 zuiver zilver.

Boccia

Boccia sieraden zijn gemaakt van puur titanium, gecombineerd met keramiek, goud of diamant

Click Dutch Design Jewelry

CLIC by Suzanne: unieke aluminium design sieraden

CLIC by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op slimme wijze wordt toegepast.

Nol Sieraden

Nol is een exclusief Nederlands sieradenmerk dat bekend staat om hun unieke designs. Het bedrjif maakt veel verschillende soorten sieraden van verschillende metalen. De sieraden van Nol zijn herkenbaar door de eenvoudige, strakke vormgeving wat ze erg stijlvol maakt.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews