Sieraden merkenDe beste bekende sieraden merken bij juwelier Repko

Bij juwelier Repko hebben sieraden van de beste merken. Of u op zoek bent naar zilver sieraden, mannen sieraden, vrouwen sieraden, trouwringen of iets anders, wij hebben ontzettend veel opties. In ons assortiment hebben wij verschillende leuke sieradenmerken, bekijk de onderstaande sieraden merken lijst om meer over de verschillende merken te lezen.

Best basics

Als u op zoek bent naar simpele, elegante sieraden dan is Best Basic een goede keuze. Dit zilveren sieradenmerk maakt veel verschillende armbanden, kettingen en oorbellen van 925 zuiver zilver.

Boccia

Boccia sieraden zijn gemaakt van puur titanium, gecombineerd met keramiek, goud of diamant

Click Dutch Design Jewelry

CLIC by Suzanne: unieke aluminium design sieraden

CLIC by Suzanne is een eigentijds Nederlands sieradenlabel dat zich onderscheidt door krachtige vormen en een bijzondere toepassing van materiaal en techniek. Rode draad in de collectie is het gebruik van aluminium, de vormentaal én de unieke, magnetische sluiting, die in ieder ontwerp op slimme wijze wordt toegepast.

Diamonfire

Dit zilveren sieradenmerk heeft zijn naam dankzij de mooie Zirkonia stenen die in deze sieraden worden verwekt. De zogenaamde Diamonfire stenen hebben de look en feel van echte diamanten en dankzij de mooie afwerking met edelmetaal is dit een relatief goedkoop sieradenmerk met prachtige producten.

Excellent

Excellent is zowel een zilver als goud sieradenmerk. Ze maken veel verschillende soorten sieraden inclusief oorbellen, armbanden en ringen. Excellent combineert ook graag met zilver en goud wat de sieraden een unieke look geeft.

Glow

Glow is een mooi sieradenmerk gespecialiseerd in het maken van gouden sieraden. Glow gebruikt klassieke, simpele designs om elegante gouden sieraden maken. Dit vrouwen sieradenmerk bestaat alleen uit 14 karaats gouden sieraden.

Lovenotes

Dit zilveren sieradenmerk maakt elegante, simpele sieraden van puur zilver. Zo vindt u onder andere prachtige kettingen met mooie hangers.

Nol Sieraden

Nol is een exclusief Nederlands sieradenmerk dat bekend staat om hun unieke designs. Ze makken veel verschillende soorten sieraden van verschillende metalen. De sieraden van Nol zijn herkenbaar door de eenvoudige, strakke vormgeving wat ze erg stijlvol maakt.

Pandora

Pandora is een van de populairste sieradenmerken met de iconische armbanden en bedels. Iedere bedel van Pandora is uniek en perfect om een moment of betekenis te symboliseren.

OHM Beads

OHM beads is een trendy sieradenmerk dat verschillende soorten beldels maakt vergelijkbaar met Pandora. Ze maken veel handgemaakte bedels en zijn gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde, unieke beads.

Redbalifrog

Redbailfrog is een zilveren sieradenmerk met een collectie unieke, handgemaakte bedels en sieraden. Elk item is handgemaakt door de zilversmid Yande op Ubud, Bali, vandaar de naam Redbalifrog.