Colliers

Bent u op zoek naar een fraaie halsketting met een chique uitstraling? Dan is een collier zeker iets voor u. Het woord “collier” komt uit het Latijn en colliers worden dan ook al eeuwenlang gedragen als sieraad voor de hals. Colliers zijn er in allerlei soorten en maten en bij Juwelier Repko vindt u een uitgebreide collectie. Daarom zit er altijd wel een mooie collier of ketting voor u of uw geliefde bij!


Colliers in alle soorten en maten

Bij Juwelier Repko hebben we voor elke outfit of gelegenheid passende colliers. Of u nu op zoek bent naar een ketting voor een chique feest of één voor meer casual gebruik, u vindt ze in onze collectie.

Schakelcolliers

Het bekendste type collier is de schakelcollier. Dit is ook het type dat u het vaakst terugvindt in onze winkel. Schakelcolliers worden gekenmerkt door de (het woord zegt het al) schakels waarmee ze opgebouwd zijn. Door losse schakels aan elkaar vast te haken wordt één geheel gecreëerd, de ketting.

Er zijn verschillende soorten schakelcolliers. Bij Juwelier Repko vindt u onder andere exemplaren met ankerschakels (om-en-om liggend), gourmetschakels (rond en plat) en Venetiaanse schakels (in de vorm van blokjes).

Goud en zilver

Als het gaat om de kleur van colliers zijn er bij ons verschillende mogelijkheden. Zo hebben we prachtige exemplaren van goud, maar kunt u ook kiezen uit fraaie kettingen die van zilver zijn gemaakt.

Hangers

Veel colliers koopt u met een bijpassende hanger. Ook deze hebben allerlei verschillende soorten en maten. Zo hebben wij in onze collectie hangers met diamanten, parels of zirkonia.

De beste merken

Onze ruime collectie bestaat uit halskettingen van de beste merken als Diamonfire en Waxing Poetic. Bekijk eens ons assortiment en vind de collier die het beste bij u past. Of kom eens langs in onze winkel; wij voorzien u graag van deskundig advies.