Colliers

Het woord ‘collier’ stamt af uit het latijn en betekent halsketting. Colliers worden al eeuwenlang gedragen als sieraad voor de hals. Een ketting uitzoeken is een leuke, maar soms lastige klus. U wilt natuurlijk dat het sieraad ook past bij uw persoonlijkheid. Wanneer u houdt van een fraaie ketting met een chique uitstraling, past de collier zeker bij u. Juwelier Repko biedt u een uitgebreide collectie, met allerlei soorten en maten, waar u uit kiest. Zo vindt u altijd de perfecte ketting voor uzelf, of uw geliefde!


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen. U vindt de uitgebreidere collectie via deze link.

Colliers voor elke gelegenheid

In de collier collectie heeft u keuze uit verschillende kettingen. Per outfit of gelegenheid kan de keuze van de ketting verschillen. Wanneer u een chic feest op de agenda heeft, mag de ketting ook best opvallen. Ook vindt u colliers voor meer casual gebruik in onze collectie.

Schakelcolliers

Het bekendste type collier is de schakelcollier. Dit is ook het type dat u het vaakst terugvindt in onze winkel. Schakelcolliers worden gekenmerkt door de (het woord zegt het al) schakels waarmee ze opgebouwd zijn. Door losse schakels aan elkaar vast te haken wordt één geheel gecreëerd, de ketting.

Er zijn verschillende soorten schakelcolliers. In het aanbod van Juwelier Repko vindt u onder andere exemplaren met ankerschakels (om-en-om liggend), gourmetschakels (rond en plat) en Venetiaanse schakels (in de vorm van blokjes).

Goud- en zilver kettingen

Als het gaat om de kleur van colliers zijn er bij ons verschillende mogelijkheden. Zo hebben we prachtige exemplaren van goud, maar kunt u ook kiezen uit fraaie kettingen die van zilver zijn gemaakt. Wanneer u veel lichtkleurige outfits in uw kast heeft hangen, kiest u goed voor een zilverkleurige ketting. Draagt u veel donkerkleurige kledingstukken? Dan spreekt een gouden collier meer.

Hangers voor aan de ketting

Veel colliers koopt u met een bijpassende hanger. Ook deze hebben allerlei verschillende soorten en maten. Zo hebben wij in onze collectie hangers met diamanten, parels of zirkonia. Deze laten uw ketting, en dus ook uw persoonlijkheid, nog meer spreken. Neemt u gerust eens een kijkje naar de hangers in ons aanbod.

De beste merken

Onze ruime collectie bestaat uit halskettingen van de beste merken, zoals Diamonfire. Bekijk eens ons assortiment en vind de collier die het beste bij u past. U mag natuurlijk ook langs komen in onze winkel; wij voorzien u graag van deskundig advies!

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews