Dames armbanden

Bent u op zoek naar een dames armband? Bij Juwelier Repko zijn er verschillende soorten armbanden voor dames. Met een mooie armband maakt u uw outfit namelijk helemaal af. Bent u op zoek naar goud? Of wilt u liever zilver? Bekijk hieronder ons assortiment.


Verschillende soorten armbanden voor dames

Een armband voor dames vindt u in allerlei soorten en maten. Zo kunt u qua materiaal kiezen voor zilveren of gouden dames armbanden, maar ook qua type armband is er veel te kiezen en dat maakt het misschien juist wel moeilijker. Het is belangrijk om een armband te kiezen die bij uw smaak past, maar het moet ook bij uw stijl passen. Daarnaast kunt u voor verschillende gelegenheden, verschillende armbanden dragen. Heeft u een chic gala? Ga dan voor een wat chiquere stijl, zoals een armband met Zirkonia of gediamanteerd. Bij het dragen van de armband overdag, kunt u het beste voor iets subtiels gaan zoals een schakelarmband. Wilt u echt de show stelen met een mooie dames armband? Kies dan voor een slavenarmband of een armband met vossestaart.

Welke armband is geschikt voor u?

Zoals hierboven al vermeld, er zijn veel soorten armbanden voor dames. Er zijn ook veel verschillende soorten mensen, dus bij iedere persoon past een andere soort armband. De ene persoon heeft een slanke pols, de andere weer wat dikker. Als u een smallere pols hebt, kunt u eigenlijk alle soorten armbanden dragen. Bij een wat dikke pols kunt u het beste gaan voor een armband die niet te breed is en niet te smal. Bij zowel een te smalle als een te brede dames armband kan uw pols juist breder uitvallen.

Dames armband kopen bij Juwelier Repko

Bij Juwelier Repko kunt u een dames armband kopen die helemaal bij u past. Of het nou goud is, zilver of met veel diamantjes, in het assortiment van Juwelier Repko is het te vinden. Hier bestelt u sieraden van de echte juwelier. U kunt natuurlijk online een dames armband kopen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel aan de Herestraat in Groningen. Naast dames armbanden, kunt u bij ons ook terecht voor een heren armband of andere sieraden zoals een gouden ring of een zilveren ring.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews