Zilveren ring

Bent u op zoek naar een nieuwe zilveren ring? Bij Juwelier Repko vind je allerlei soorten. Een zilveren ring kan gedragen worden bij verschillende soorten gelegenheden. Zoek je een ring voor een chique aangelegenheid? Kies dan voor een zilveren ring met een diamant. Voor een casual look hebben we ringen in ons assortiment die een subtielere uitstraling hebben. Bekijk hieronder ons assortiment.


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen. U vindt de uitgebreidere collectie via deze link.

Zilveren ring dames

Een zilveren ring voor dames hebben we in alle soorten en maten. Wilt u een kleine diamant? Of een ring met een grote diamant? Beide opties hebben we in ons assortiment. Een ring wordt zowel gekocht voor een speciaal moment, om als cadeau te geven of om jezelf een cadeau te geven. Een ring staat eigenlijk altijd mooi om de vinger. Tegenwoordig hoeft een ring niet per se om de ringvinger te zitten, om de middelvinger wordt het sieraad ook vaak gedragen. Er zijn zelfs speciale duimringen of pinkringen. Het is aan u wat u het mooiste vindt. De zilveren ring voor dames zijn verkrijgbaar is verschillende maten.

Uw ringmaat bepalen

Wanneer u een nieuwe zilveren ring wilt kopen is het belangrijk dat u uw ringmaat weet. Weet u uw ringmaat niet? Bij Juwelier Repko kunt u uw maat gemakkelijk op laten meten. U kunt dit natuurlijk ook zelf doen bij uw huidige ring. Meet de diameter van de binnenkant van de ring. Zoek in een matentabel het aantal millimeters op en bepaal vervolgens de maat. Heeft u geen ring? De maat kan ook opgemeten worden door middel van de omtrek van de vinger. De omtrek in millimeters is ook te vinden op de maattabel.

Zilveren ring kopen bij Juwelier Repko

Een zilveren ring kopen bij Juwelier Repko kan heel gemakkelijk. Bestelt u boven de 60 euro binnen Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Niet tevreden met uw bestelling? U kunt het gratis retourneren binnen 14 dagen. Wilt u geen zilveren ring? Bij Juwelier Repko kunt u ook terecht voor een gouden ring. Bent u op zoek naar een verlovingsring of een trouwring? Ook daarvoor kunt u bij Juwelier Repko terecht. Shop gemakkelijk online of kom langs in onze winkel aan de Herestraat.