Gouden ring

Op zoek naar een nieuwe gouden ring? Voor uzelf of als cadeau? Bij Juwelier Repko vindt u ze in allerlei soorten en maten. Zo heeft u een mooie ring in combinatie met zilver, bicolor, maar ook met diamanten. Steel de show met een mooie gouden ring. Bekijk hieronder ons assortiment.


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen. U vindt de uitgebreidere collectie via deze link.

Gouden ring dames

Bij Juwelier Repko vindt u prachtige gouden ringen voor dames. Een schitterende ring met een glanzende diamant? Of een gouden ring met een prachtige zirkonia? Door het uitgebreide assortiment, zit er altijd wel iets voor u bij. Koop een mooie gouden ring voor uzelf of geef het als cadeau aan uw partner. Onze ringen voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Weet u uw maat niet? Daar kunt u gemakkelijk achter komen.

Ringmaat opmeten

Uw ringmaat opmeten is niet heel moeilijk. Dit doet u met een meetlint. Meet hiermee de omtrek van uw vinger in millimeters. In een matentabel staat welke ringmaat u nodig heeft bij het aantal millimeters. Heeft u al een ring? Meet dan de diameter van deze ring op. Deze diameter in millimeters zoekt u ook op in de matentabel en u weet uw ringmaat.

Gouden ring kopen bij Juwelier Repko

Een gouden ring kopen bij Juwelier Repko kan wel zowel online als in de fysieke winkel. Wilt u graag wat advies en onze ringen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Herestraat in Groningen. Een gouden ring bestellen vanuit uw luie stoel kan natuurlijk ook. Bestelt u boven 60 euro in onze webshop? Dan verzenden wij uw bestelling gratis. Niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling gratis retourneren. Toch liever een zilveren ring of specifiek op zoek naar een trouwring? Bij Juwelier Repko bent u aan het juiste adres.