I.v.m. de aangescherpte Corona maatregelen is onze winkel enkel geopend voor reparaties. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.

Gouden ring

Op zoek naar een nieuwe gouden ring? Voor uzelf of als cadeau? Bij Juwelier Repko vindt u ze in allerlei soorten en maten. Zo heeft u een mooie ring in combinatie met zilver, bicolor, maar ook met diamanten. Steel de show met een mooie gouden ring. Bekijk hieronder ons assortiment.


Gouden ring dames

Bij Juwelier Repko vindt u prachtige gouden ringen voor dames. Een schitterende ring met een glanzende diamant? Of een gouden ring met een prachtige zirkonia? Door het uitgebreide assortiment, zit er altijd wel iets voor u bij. Koop een mooie gouden ring voor uzelf of geef het als cadeau aan uw partner. Onze ringen voor dames zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Weet u uw maat niet? Daar kunt u gemakkelijk achter komen.

Ringmaat opmeten

Uw ringmaat opmeten is niet heel moeilijk. Dit doet u met een meetlint. Meet hiermee de omtrek van uw vinger in millimeters. In een matentabel staat welke ringmaat u nodig heeft bij het aantal millimeters. Heeft u al een ring? Meet dan de diameter van deze ring op. Deze diameter in millimeters zoekt u ook op in de matentabel en u weet uw ringmaat.

Gouden ring kopen bij Juwelier Repko

Een gouden ring kopen bij Juwelier Repko kan wel zowel online als in de fysieke winkel. Wilt u graag wat advies en onze ringen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze winkel aan de Herestraat in Groningen. Een gouden ring bestellen vanuit uw luie stoel kan natuurlijk ook. Bestelt u boven 60 euro in onze webshop? Dan verzenden wij uw bestelling gratis. Niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling gratis retourneren. Toch liever een zilveren ring of specifiek op zoek naar een trouwring? Bij Juwelier Repko bent u aan het juiste adres.