Gouden armband dames

Bent u op zoek naar een gouden dames armband als geschenk? Of om uzelf even goed te verwennen? Een dames armband van goud doet het altijd goed! Bij Juwelier Repko hebben wij een ruim assortiment aan de mooiste gouden armbanden voor dames.


Gouden dames armbanden

Een gouden dames armband is een stijlvol pronkstuk om vele damesarmen. Vaak wordt bij speciale gelegenheden wordt een mooie, nette jurk gecomplimenteerd met een mooi sieraad als een gouden dames armband. Dit zorgt voor net even wat meer glamour. Er zijn veel verschillende soorten gouden armbanden verkrijgbaar, van subtiele schakelarmbanden tot opvallende geelgouden armbanden met quartz stenen.

Gouden dames armband 14 karaats

Het aantal karaat geeft aan voor hoeveel procent goud de armband bestaat. Een 14 karaats dames armband bestaat voor 58,5% uit goud gecombineerd met een ander edelmetaal. Veel van onze gouden dames armbanden bestaan uit 14 karaats goud. Sieraden van 14 karaats goud staat bekend om hun hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een elegante uitstraling.

Gouden dames schakelarmbanden

Populair zijn gouden dames schakelarmbanden . De armband is opgebouwd uit kleine ronde, ovalen of vierkanten aan elkaar verbonden schakels wat samen zorgt voor een stijlvol en subtiel sieraad. Door de subtiele uitstraling van een gouden dames schakelarmband, is hij gemakkelijk te combineren met haast elke outfit.

Een gouden dames armband cadeau geven

Ben je op zoek bent naar een cadeau voor je vriendin, moeder of zus en weet je niet wat je geven moet? Met een gouden dames armband maak je zeker indruk! Of je iets wil geven voor haar verjaardag, Moederdag, Sinterklaas of Kerst een gouden dames armband is altijd een goed cadeau om te geven. En helemaal leuk om te krijgen.

Gouden dames armbanden van Juwelier Repko

Bent u op zoek naar een unieke, betaalbare gouden armband? Bij Juwelier Repko hebben we een ruime keuze armbanden van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u bij ons heel makkelijk online een heren of dames armband bestellen. Daarvoor geldt gratis bezorging bij een bestelling boven de €60 en gratis retourneren binnen 14 dagen. Wilt u liever eerst bij ons in de winkel langskomen? U bent van harte welkom! Met onze jarenlange ervaring, voorzien wij u graag van advies.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews