Spaarpotten kopen

Juwelier Repko bezit een groot assortiment van geboortegeschenken. De collectie bestaat uit kinderbestek, rammelaars, spaarpotten en overige geboorteschenken. De spaarpotten zijn allemaal van het merk Zilverstad en zijn verkrijgbaar in veel verschillende thema's.


Spaarpotten van Zilverstad

Zilverstad is een merk dat wereldwijd producten verkoopt. Van Portugal tot Japan worden de zilverkleurige producten verkocht. Ze zijn experts op het gebied van geschenken en dat is terug te zien in de spaarpotten collectie. De spaarpotten collectie is gemaakt van een prachtig glimmend en onderhoudsvrij materiaal. Daarnaast kunnen de spaarpotten worden ingegraveerd om er een persoonlijk en uniek cadeau van te maken. Wilt u ook iemand blij maken met niet een functioneel en lang houdbaar cadeau? Kijk dan bij Juwelier Repko voor de 23 spaarpotten die geschikt zijn voor elk kind.

Spaarpotten voor kinderen

Leer kinderen op vroege leeftijd al omgaan met geld met de fantastische spaarpotten. Ziet u de kinderen al met het wekelijkse zakgeld rennen naar de spaarpot en na een maandje het geld eruit te halen om te tellen hoeveel ze hebben gespaard? Spaarpotten stimuleren de kinderen om op een leuke manier te rekenen en krijgen al een idee van de waarde van geld. Een paar muntjes verzamelen kan al heel leuk zijn. De spaarpotten die te koop zijn bij Juwelier Repko maken het sparen alleen maar leuker. Van het classic spaarvarken tot het verzilverd en gelakte Nijntje spaarpotje, er zijn genoeg thema's om de perfecte match te vinden voor het kind.

Houdt uw kind veel van sporten? Dan valt de zilverkleurige voetbal spaarpot of voetbalschoen waarschijnlijk erg in de smaak. Maak de ontwikkeling van het kind leuk door het schenken van de mooie spaarpotten waar ze lang mee kunnen spelen.

Een spaarpot kopen bij Juwelier Repko

Bij Juwelier Repko zijn er 23 spaarpotten te koop. Door de verschillende thema's en uitmuntende kwaliteit van de spaarpotten is het een ideaal geschenk voor kinderen. Vanaf 21,95 euro zijn de glinsterende spaarpotten al te koop.

Wilt u de spaarpotten nog persoonlijker maken? Dat kan! De spaarpotten kunnen worden ingegraveerd door Juwelier Repko. U kunt contact op nemen met ons of langs te komen bij onze winkel in Groningen, wij helpen u dan graag verder.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews