Overige geboortegeschenken

Juwelier Repko bezit een groot assortiment van geboortegeschenken. De collectie bestaat uit kinderbestek, rammelaars, spaarpotten en overige geboorteschenken. Bij Juwelier Repko keuze uit een breed assortiment met overige geboortegeschenken. De geboortegeschenken zijn van een hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in veel leuke kindervriendelijke designs. Een heel leuk en speciaal cadeau voor de kleintjes onder ons.


De kwaliteit van de overige geboortegeschenken

Alle producten bij Juwelier Repko zijn van topkwaliteit. Bij de overige geboortegeschenken zijn de meeste producten gemaakt uit hoogwaardig zilver. De rest van de producten bestaan uit 14 karaat goud. 14 karaat is het meest gebruikt in sieraden omdat het product dan bestaat uit 58,5% puur goud. Een hoger percentage zorgt ervoor dat de sieraden voor een groter deel bestaat uit puur goud, dit maakt een sieraad zachter en kwetsbaarder. De keuze voor 14 karaat maakt de overige geboortegeschenken dus kwalitatief hoogwaardig. Voor kinderen wit u zich namelijk geen zorgen hoeven te maken over de kwetsbaarheid van een sieraad. Naast de kwaliteit van de materialen van de overige geboortegeschenken, zijn de producten ook getest. De veiligheid van de kinderen is namelijk prioriteit. De kinderproducten zijn uit de test gekomen als veilig.

De producten

Onder het assortiment van overige geboortegeschenken vallen verschillende categorieën producten. De volgende producten vallen bij de overige geboorte geschenken:

  • Zilveren tanden/ haarlok doosjes
  • Zilveren pillendoosje
  • Zilveren geboortecertificaat
  • Gouden of zilveren babyplaat armbandjes
  • Verzilverde fotolijst

Bij de geboorte van een kindje zijn deze diverse producten perfect om cadeau te doen. Hoe leuk is een tandendoosje in de vorm van een lieveheersbeestjes, een beertje of in de vorm van kleine schoentjes? Een schattig Nijntje doosje waar een kindje zelf de eerste wisseltandjes in kan verstoppen zorgt voor een speelse en bijzondere herinnering. De gouden armbandjes kunnen ingegraveerd worden om deze te personaliseren voor het kindje. Dit blijft een mooi aandenken aan kindertijd.

Overige geboortegeschenken kopen bij Juwelier Repko

Juwelier Repko is sinds 1868 bekend als een kwalitatieve hoogwaardige juwelier. Met de uitbreiding van het merk met een categorie geboortegeschenken in dezelfde kwaliteit is het voor jong en oud een toegankelijk merk. De overige geboortegeschenken kunt u online via de webshop bestellen of in fysiek in de winkel. Heeft u vragen over de producten of wilt u ze toch liever in het echt bewonderen? U kunt contact opnemen met ons via de contact pagina of langskomen bij onze winkel in Groningen, wij helpen u dan graag verder.