Juwelier Repko bezit een groot assortiment van geboortegeschenken. De collectie bestaat uit kinderbestek, rammelaars, spaarpotten en overige geboorteschenken. Bij Juwelier Repko is er keuze uit 26 kinderbestek artikelen. De kinderbestekken zijn van een hoge kwaliteit en in leuke thema's verkrijgbaar. Een heel leuk en speciaal cadeau voor de kleintjes onder ons.

De kwaliteit van het kinderbestek

De kinderbestekjes zijn kwalitatief hoogwaardig. In het assortiment zitten bestekjes van het merk Zilverstad en van het merk Keltum. De bestekjes van Zilverstad en Keltum zijn gemaakt uit hoogwaardig 18/10 RVS. 18/10 RVS betekent dat het edelstaal, waaruit de bestekken zijn gemaakt, voldoen aan de Europese richtlijnen. De 18/10 is de beste samenstelling door de combinatie van duurzaamheid en helderheid van de staal. De kwaliteit maakt de kinderbestekjes naast kindervriendelijk ook vaatwasser bestendig.

Ook zijn de bestekken speciaal gevormd voor de kinderen. De messen zijn minder scherp gemaakt waardoor u zich geen zorg hoeft te maken over de veiligheid van de kinderen. Door de hoge kwaliteit van het product kunt u lang genieten van het product.

Kinderbestek thema's

Eten voor kinderen wordt steeds leuker gemaakt met het eigen kinderbestekje erbij. De fantasieën en kinderboeken komen tot leven door de thema's van de mesjes, vorkjes en lepeltjes. Een vorstelijk feestmaal met de prinsessen collectie of leer uw kinderen alle huisdieren door de dierenbestekken. Zijn de kinderen fan van Nijntje, geen zorgen. Er is een Nijntje speelt bestek, een Koningin Nijntje bestek, een Nijntje voertuigen bestek en nog veel meer. Ook de boeken Rupsje nooit genoeg heeft een eigen vierdelige set waar het kind heerlijk mee kan smikkelen.

Door de kindervriendelijke thema's wordt het eten leuk en toegankelijk gemaakt. Zo leert u een kind al snel op een leuke manier om zelfstandig te eten.

Kinderbestek kopen bij Juwelier Repko

De kinderbestekken van Juwelier Repko zijn verkrijgbaar in sets en in losse lepeltjes. Het kindercouvert is ideaal om cadeau te doen. Juwelier Repko is sinds 1868 bekend als een kwalitatieve hoogwaardige juwelier. Met de uitbreiding van het merk met een categorie geboortegeschenken in dezelfde kwaliteit is het voor jong en oud een toegankelijk merk.

Bent u opzoek naar een leuk glimmend kinderbestekje in kleurrijke geschenkverpakkingen? Kijk dan online bij de prachtige bestekjes.

Wilt u de bestekjes nog persoonlijker maken? Dat kan! De bestekken kunnen gratis worden ingegraveerd door Juwelier Repko. U kunt contact opnemen met ons of langskomen bij onze winkel in Groningen, wij helpen u dan graag verder.