Rammelaar kopen

Juwelier Repko bezit een groot assortiment van geboortegeschenken. De collectie bestaat uit kinderbestek, rammelaars, spaarpotten en overige geboorteschenken. De geboorte van een kind is altijd een bijzonder, een speciale gebeurtenis die gevierd moet worden. Met de mooie en kwalitatief hoogwaardige rammelaars bezit u een prachtig kraamcadeau.


Zilveren rammelaars

Voor het ultieme kraamcadeau wilt u natuurlijk wel een cadeau waar de nieuwgeborene ook echt mee kan spelen. De rammelaars hebben een kunststof bijtring waardoor de rammelaar makkelijk vast te pakken is. De rammelaars zelf zijn gemaakt van echt zilver. Het echte zilver zorgt ervoor dat het kinderspeelgoed lang mooi blijft. Het opbouwen van persoonlijke groei kan beginnen bij de zilveren rammelaar, na jaren kan de rammelaar nog steeds herinneringen oproepen van de kindertijd.

Naast de kwaliteit van de materialen van de rammelaars is het speelgoed ook getest. De veiligheid van de kinderen is namelijk prioriteit. De kinderspeeltjes zijn uit de test gekomen als veilig kinderspeelgoed.

Het assortiment

Bij Juwelier Repko worden rammelaars verkocht van het merk Beaucadeau en Zilverstad. Er zijn schattige vormen die de baby's al meteen kennis laten maken met dieren. Van een hond tot een olifant, de rammelaars zijn er in elke vorm.

De rammelaars stimuleren de baby's uren, ze blijven geboeid met dit speelgoed. De zintuigen worden geprikkeld door het voelen en het rammelen van het belletje. Dit is dus een perfect cadeau om de ontwikkeling van een baby te bevorderen. Naast de dieren kunnen de rammelaars ook in een belletje of klokjes vormen worden gekocht. Met een chique parelrand is het een luxe speeltje.

U kunt er zelfs nog voor kiezen om de rammelaar nog unieker te maken. De rammelaar kan worden ingegraveerd om zo een persoonlijke tint toe te voegen.

Rammelaars van Juwelier Repko

Een rammelaar is al jaren een van de meest gegeven cadeaus bij de geboorte. Bij Juwelier Repko is er keuze uit 15 rammelaars. Juwelier Repko is sinds 1868 bekend als een kwalitatieve hoogwaardige juwelier. Met de uitbreiding van het merk met een categorie geboortegeschenken in dezelfde kwaliteit is het voor jong en oud een toegankelijk merk.

Wilt u een unieke rammelaar met een persoonlijke gravering bestellen of een rammelaar met een parelrand? Online is alles mogelijk, komt u er niet uit neem dan contact op met ons op of kom langs bij onze winkel in Groningen. Wij helpen u dan graag verder.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews