Drie originele kraamcadeausDrie originele kraamcadeaus

Heeft jouw vriend(in) of familielid een kind gekregen en weet je niet wat je als kraamcadeau geven moet? Wij snappen dat het lastig is en daarom geven we je drie tips voor een origineel kraamcadeau om te geven én te ontvangen.

Kraamcadeau uitzoeken

Een kraamcadeau uitzoeken voor de baby van je vriend(in) of familielid kan een hele uitdaging zijn. Je wilt het liefst iets origineels hebben en niet iets geven wat ze van anderen ook krijgen. Daarbij is het leuke als een kraamcadeau iets blijvends is en niet na een jaar niet meer passend is. Uiteraard heeft het geslacht van de baby invloed op een kraamcadeau. Zo heb je speciale kraamcadeaus voor jongens en voor meisjes. Met onze drie tips voor kraamcadeaus weet je zeker dat je met origineels aankomt.

Zilveren rammelaars voor baby's

Zilveren rammelaar poes

Wil je iets speciaals geven? Een zilveren rammelaar is zo'n leuk en origineel kraamcadeau voor een baby. Wanneer een baby een paar weken oud is, begint die te reageren op geluidjes en zijn handjes te gebruiken. Een rammelaar is een speeltje waar ze dan graag mee spelen. Zilveren rammelaars zijn in verschillende vormen en verschijningen te verkrijgen. Zo heb je keuze uit verschillende diersoorten als een eend, olifant en poes.E en zilveren rammelaar is goed te gebruiken als speeltje, maar ook heel leuk om te bewaren voor later. Maak van je zilveren rammelaar een nog unieker cadeau door hem te voorzien van de naam van de baby.

Zilveren bestek voor kinderen

Na hun geboorte gaan baby's door verschillende levensfases. Waar je als ouder lange tijd je kind moet voeren, komt er een fase in het leven van een kind dat ze dit zelf willen doen en hun eigen bestek willen. Zelf eten wordt steeds leuker gemaakt met een eigen zilveren kinderbestek. Zilveren bestek voor kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende thema's. Zo doen populaire zilveren kindercouvert van Nijntje en Woezel & Pip het altijd heel goed bij kinderen. Zilveren kinderbestek zijn van hoogwaardige kwaliteit en is behalve kindvriendelijk ook vaatwasser bestendig. Hierdoor gaan ze een leven lang mee. Zilveren kinderbestek voor kinderen is leuk om als kraamcadeau tegen omdat je het kinderbestek kan laten personaliseren met naam van de baby.

Zilveren spaarpot voor kinderen


Voor kinderen is het leuk en leerzaam om op een speelse manier met geld om te gaan. Door geld te sparen leren kinderen om met geld om te gaan en leren ze de waarde van geld. Een zilveren spaarpot voor kinderen is daarom een perfect cadeau om te geven als kraamcadeau of bij een verjaardag. Zilveren spaarpotten zijn te verkrijgen in verschillende thema's. Zo kan je kiezen uit verschillende dieren en voertuigen waar kinderen dol op zijn. Maak een spaarpot nog persoonlijker door de naam van het kind er in te laten graveren.

Leuke betaalbare kraamcadeaus

Leuke, originele kraamcadeaus hoeven niet duur te zijn. Originele kraamcadeaus zijn er voor elk budget.
Door te kiezen voor een zilveren kraamcadeau weet je dat met een origineel cadeau komt waar ze nog jarenlang plezier van hebben en dat voor een betaalbare prijs.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews