De 4 horlogetrends die u niet mag missenDe 4 horlogetrends die u niet mag missen

Het is tijd om een nieuw horloge te kopen, maar er wordt zoveel aangeboden. Wat is nu de trend en wat past bij jou? Hier de nieuwste horlogetrends! Zo wordt jouw keuze makkelijker gemaakt.

Trend 1: ga voor een eenvoudige look

Elegante, simpele horloges zijn tijdloos. Ze zijn met elk kledingstuk te combineren en maken uw look helemaal af. Horloges met weinig poespas en een simpel design zijn vooral populair bij dames. Toch kan een horloge met een eenvoudige look ook heel stijlvol staan bij heren. Een goed voorbeeld van een horloge die perfect past binnen deze trend is de Danish Design by Jan Egeberg. Een tijdloos horloge met een simpele, witte wijzerplaat, eenvoudige wijzers en een stijlvol zwart bandje.

Trend 2: een stoere en robuuste uitstraling

Houdt u persoonlijk meer van een stoer, groter horloge? Dat is precies de trend van nu. Perfect als u wat bredere polsen heeft. Met een kleiner horloge is het risico namelijk groter dat het horloge helemaal wegvalt. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom dit type horloge erg populair is bij mannen. Een voorbeeld van deze trend is dit model van Lorus. Een stoer, robuust horloge. Stijlvol en toch opvallend.

Trend 3: bij een sportief leven hoort een sportieve uitstraling

Bent u veel aan het sporten en aan het letten op voeding? Dan hoort een sportief horloge hier mooi bij. Met een digitale klok en een bredere band is het horloge tegelijk heel stoer en functioneel. De kans dat dit type horloge kapot gaat of beschadigd raakt dan ook aanzienlijk kleiner. Een voorbeeld voor een sportief en functioneel horloge is dit model van Lorus. Krasvrij materiaal, geen kans op glasschade en jarenlang plezier is wat dit horloge u biedt.

Trend 4: de zakelijke en stijlvolle uitstraling van het metalen horloge

Prachtig voor bij zowel een zakelijke als een casual outfit. Een metalen horloge kan altijd. Het komt zakelijk over, maar bij uw casual outfit staat het ook erg stijlvol. Een metalen horloge is op zijn mooist als er niet te veel poespas op zit en het eenvoudig overkomt. Het horloge is zo snel te begrijpen. Een mooi voorbeeld van een eenvoudig maar elegant horloge is dit model van Danish design.

Nieuwsgierig naar andere modellen die aansluiten bij deze trend? Kijk dan hier voor modellen met een eenvoudige of metalen look. Kijk hier voor modellen met een sportieve of stoere uitstraling.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews