3 stappen om jouw ideale trouwring te vinden!Lees hier de 3 stappen om tot jouw ideale trouwringen te komen!

Ben je van plan binnenkort in het huwelijksbootje te stappen en de mooiste dag van je leven mee te maken? Dan is een trouwring een belangrijk aspect van deze dag. Maar wat is er hedendaags mogelijk en op welke dingen moet je letten? Om deze keuze makkelijker te maken zijn hier 3 stappen om jouw ideale trouwringen te vinden.

Stap 1: Kies je voor een edelsmid of een juwelier?

Als je van plan bent een trouwring te kopen dan ben je bij een edelsmid of een juwelier op het juiste adres. Maar wat zijn de verschillen en de toebehorende voordelen en nadelen van beide? Een juwelier is eigenlijk het verkooppunt van de trouwringen. Zij bieden merken aan en verkopen deze door. Het voordeel van een juwelier is dan ook dat je veel keuze hebt uit verschillende ringen.

Een edelsmid daarentegen maakt de ringen zelf. Je kunt hierbij zelf de materialen kiezen. Hierbij kun je aangeven dat je bijvoorbeeld een gouden of zilveren ring wilt en of je ook edelstenen in de ring wilt hebben. Het voordeel van de edelsmid is dan ook dat je de ring zelf kunt ontwerpen.

Stap 2: Voor welk materiaal van je ring kies je?

Het is belangrijk dat de trouwring die je uitkiest door beide mooi wordt gevonden. Je hebt dit sieraad immers je hele leven om. Overleg daarom van tevoren met elkaar wat jullie mooi vinden. Zo wordt het bij de juwelier of edelsmid al makkelijker om een keuze te maken. Je kunt een keuze maken uit de verschillende materialen: goud, platina, palladium, edelstaal, titanium, zilver of een combinatie. Elk materiaal heeft verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen kan de juwelier of edelsmid je goed uitleggen. Wat belangrijk is om te weten is dat al deze materialen als eigenschap hebben dat ze de rest van je leven meegaan.

Stap 3: Het materiaal is bekend, welke vorm gaat de ring krijgen?

Voor welke vorm gaan jullie kiezen? Ook dit is erg persoonlijk. Kies je voor een gladde ring? Wil je een enkele edelsteen in de ring of meerdere? Wil je meerdere edelsteentjes die de ring rondom versieren? Dit zijn allemaal dingen om van tevoren over na te denken. Op deze manier weet je waar je naar zoekt op het moment dat je bij de juwelier bent. Heb je nog niet echt een idee hoe jouw droomringen er uit zien? Geen enkel probleem. De verkoopmedewerker waar je mee te maken krijgt gaat dit samen met jou uitzoeken.

Heb je een beeld van jouw droomringen?

Is er een beeld geschetst? Dan kun je met veel plezier naar de juwelier voor dit speciale moment. Verdere keuzes zullen worden gemaakt met behulp van de verkoopmedewerker. Je bent meer dan welkom om dit proces te doorlopen bij Juwelier Repko in Groningen!

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews