Gouden ring met diamant

Bent u op zoek naar een mooie gouden ring met diamant? Bij Juwelier Repko vindt u een uitgebreid assortiment om de mooiste gouden ring met diamant uit te kiezen. Bekijk hieronder ons assortiment.


Een gouden ring met diamant voor dames

Een gouden ring met diamant voor dames is in veel verschillende varianten verkrijgbaar. Een gouden ring met diamant kunt u voor uzelf kopen, maar wordt ook vaak gekocht als cadeau. Een gouden ring met diamant wordt vaak gegeven op speciale gelegenheden. Denk hierbij aan gelegenheden zoals een jubileum, bij het behalen van een diploma of een bijzondere verjaardag. Een ring wordt gegeven als symbolisch cadeau, het staat namelijk voor oneindigheid. Dat komt doordat een ring geen begin- of eindpunt heeft. Specifiek op zoek naar verlovingsringen of trouwringen? Bekijk hier onze trouwringen en hier onze verlovingsringen.

Hoe kiest u een geschikte gouden ring met diamant uit?

Het kan best lastig zijn om een geschikte gouden ring met diamant uit te kiezen voor iemand. Iedereen heeft namelijk een andere smaak en omdat er zoveel verschillende soorten zijn, maakt dat de keuze niet veel makkelijker. Het kan handig zijn om te kijken naar de huidige ringen van de persoon, dan krijgt u een idee wat de smaak is. Ook voor de maat is dit handig. Als u iemand wil verrassen is het wel zo leuk dat diegene geen vermoeden krijgt als u om de maat vraagt. U kunt ook een familielid of vriend vragen om u te helpen. Om de diamant te kiezen kunt u de 4 c's gebruiken. De 4 c's staan voor cut, color, clarity en carat weight. Oftewel, slijpvorm, kleur, zuiverheid en karaatgewicht. Op basis van deze factoren wordt de kwaliteit en de prijs van de diamant bepaald. Kies een diamant die past bij de voorkeuren van de ontvanger en binnen uw budget past.

Ring personaliseren

Het kan ook leuk zijn om een gouden ring met diamant die u cadeau geeft, te personaliseren. Zo maakt u het cadeau nog meer bijzonder. Personaliseer de ring bijvoorbeeld door het te graveren of kies een ontwerp dat een bijzondere betekenis heeft voor de ontvanger. Wilt u uw ring laten graveren? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Gouden ring met diamant kopen bij Juwelier Repko

Bij Juwelier Repko kunt u terecht voor het kopen van een geschikte gouden ring met diamant. Deze kunt u natuurlijk online kopen in onze webshop, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Groningen. We helpen en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Koopt u uw gouden ring met diamant online bij ons? Dan verzenden we het gratis bij een aankoop vanaf 60 euro. Naast een gouden ring met diamant, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor zilveren ringen of gouden ringen.

Lees hier hoe u uw gouden ring met diamant schoon kunt maken.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews