M&M Germany Horloges

Voor iedereen die van iets speciaals houdt, biedt M&M Germany een bijzondere horloge – en sieradencollectie. Strak en duurzaam, met perfecte proporties en exclusieve materialen. Sinds 1974, ontwikkelt en distribueert het in Düsseldorf gevestigde bedrijf M&M Germany, horloges en sieraden met een hoog design en fashion gehalte in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De modellen zijn vervaardigd van roestvrij edelstaal, uitgerust met een quartz-uurwerk en zijn anti- allergisch voor de huid. Daarnaast zijn de horloges voorzien van een kwalitatief hoogwaardige horlogeband van leder of edelstaal.


Strak Design

De horloges van M&M Germany zijn mooi afgewerkt en er zit niet te veel poespas omheen. Deze horloges zijn echt gemaakt waarvoor ze bedoeld zijn en dat is natuurlijk de tijd aflezen. Omdat alle horloges zijn voorzien van een strak design kun je dit mooie uurwerk bij elke outfit dragen. Door het gebruik van uitsluitend het beste materiaal kunt u jarenlang genieten van dit mooie horloge.

Dames- en herenhorloge van M&M Germany

Bij Juwelier Repko bent u altijd verzekerd van een ruim assortiment horloges. Hierbij is er voldoende keus voor zowel de man als de vrouw. De ontwerpers hebben ervoor gezorgd dat deze horloges vallen onder uniseks. Dit betekent dat dezelfde horloges gedragen kunnen worden door mannen zowel vrouwen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook afwisselen met uw partner.

M&M Germany horloge bestellen?

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar de winkel te komen kunt u ook altijd bij ons producten bestellen. Met een paar klikken op de knop zorgen wij ervoor dat uw product netjes thuis wordt bezorgd. Daarnaast hanteren we geen bezorgkosten als u boven de € 60,- zit en in Nederland woonachtig bent.

Heeft u nog vragen? Dan kunt altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3129131. Ook kunt u onze juwelier in Groningen bezoeken.