Edox horloges online kopen | Juwelier Repko

Wie bij Edox horloges denk aan klassieke, elegante en sportieve horloges in een hoog prijssegment zit aardig op de goede weg. Het enige wat niet iedereen weet is dat Edox ook betaalbare horloges produceert en opneemt in zijn collectie. Met natuurlijk de wel bekende Zwitserse kwaliteit. Het bedrijf is opgericht in 1884 door Christian Ruefli-Flury in 1884. Het merk is een grote binnen de horlogebranche, doordat ze enorm veel ervaring de afgelopen jaren hebben opgedaan. Hun streven is ook om een grote speler te blijven binnen de horlogebranche, dit doen ze voornamelijk door telkens te vernieuwen te ontwikkelen.


Edox horloge, het sportieve horloge

Wie van sportiviteit en een horloges houdt, is al snel aan het juiste adres bij Edox. Ze produceren stijlvolle sportieve horloges waar je u tegen zegt. Door hun vooruitstrevende technologieën en vernieuwingen blijven ze ons steeds verbazen met nieuwe collecties. Van limited edition horloges tot ouderwetse stijlvolle horloges.

Groot variatie aan horloges

Edox kent zijn klant door en door, dit maakt het ook zo’n aangenaam bedrijf. Ze bieden verschillende soorten horloges aan voor mannen en vrouwen. Zo heeft Edox een grote collectie en veel verschillende soorten stijlen. De prijzen variëren van €495,- tot €995,- maar dan heb je een kwalitatief uitstekend horloge. En wij als ervaringsdeskundige kunnen zeggen dat je elke euro hierin goed geïnvesteerd is.

Edox horloge bij Juwelier Repko

Ben je aan het twijfelen over een Edox horloge? Wij snappen dat je zo’n dure aankoop niet zomaar beslist. Daarom ben je van harte welkom in onze winkel. Onze deskundige helpen je graag met het uitkiezen van een horloge die goed bij jou past.Naast Edox horloges, verkopen we ook:

Een ding kunnen we wel zeggen, je krijgt geen spijt van je aankoop. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent dan kan je, je bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews