Lars Larsen horloges online kopen

Lars Larsen horloges koop je online bij Juwelier Repko. Elk Lars Larsen-horloge is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en is met de hand gemaakt in Denemarken. Van het saffierglas op de wijzerplaat tot het echte kalfsleer op de horlogeband, het bezit van een Lars Larsen-horloge is altijd een levenslange vreugde.


Het merk Lars Larsen

Lars Larsen is geïnspireerd door de nonchalante en optimistische benadering van tijd door de Denen. Traditioneel heeft de tijd het dagelijks leven verdeeld in tijdsblokken: voor werk, voor familie, voor de lol en meer. Tegenwoordig verdwijnen de grenzen tussen deze verschillende delen van het leven. Voor de Denen zijn horloges minder van belang voor tijdregistratie maar des te meer voor het optimaal benutten van tijd om er het beste van te maken.

De tweede inspiratiebron van Larsen, was de scheepvaart. Hij was namelijk kapitein op het schip de Carl. Vanuit daar is eigenlijk zijn horlogemerk ontstaan.

Het doel van Lars Larsen

Lars Larsen heeft een aantal doelen als het gaat om het maken van horloges. Zo wil het merk graag betaalbare horloges produceren zodat iedereen van het horloge kan genieten. Daarnaast wil Lars Larsen dat de horloges een luxe uitstraling hebben. Dit combineren ze allemaal met een uniek en eigen herkenbaar design.

Lars Larsen horloge voor dames en voor heren

Voor dames en voor heren hebben we een mooi Lars Larsen horloge in ons assortiment. Het Lars Larsen herenhorloge heeft een strak design met een stijlvolle zwarte band gemaakt van nylon. Verder heeft Het Lars Larsen dameshorloge een elegante uitstraling met een nette leren band en met lichte kleuren. Ook zijn de horloges betaalbaar, maar ze hebben wel een erg luxe exterieur. Perfecte horloges voor dames en heren!

Leven lang plezier met Lars Larsen horloges

Wat is er nou belangrijker dan dat een horloge jarenlang mee kan gaan? Generatie op generatie doorgeven. Misschien heb je zelf nog wel een horloge van je opa of oma? Dat vindt Lars Larsen ook belangrijk. Om ervoor te zorgen dat het horloge een leven lang met plezier gedragen kan worden maken ze gebruik van testpanels. Deze testpanels dragen de horloges en beoordelen ze. Elk nieuw design wordt eerst uitgebreid getest op draagbaarheid en functionaliteit, geen detail wordt over het hoofd gezien.

Benieuwd naar de horloges?

Wij snappen als geen ander dat je graag de horloges in het echt wilt zien. Daarom staan we altijd open voor een goed adviesgesprek, of natuurlijk een gezellig gesprek. Kom daarvoor langs bij onze winkel in de Herestraat, of neem natuurlijk een kijkje op onze webshop!