Breil horloges kopen

Bent u op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Zoek dan niet verder! Bij Repko Juwelier kunt u kiezen uit een groot aantal Breil designhorloges. Gaat u voor een stalen kast met parelmoer wijzerplaat en Swarovski kristallen? Of gaat uw voorkeur uit naar een wat sportiever stalen model met blauwe wijzerplaat? Neem een kijkje in onze collectie en vind het Breil horloge dat bij u past.


Stijlvol met Breil horloges

Breil is een Italiaans merk dat opgericht is in 1939. Door de jaren heen heeft het merk een imago opgebouwd van trendsetter. Breil heeft zichzelf keer op keer opnieuw uitgevonden en zal dit altijd blijven doen. Het merk onderscheidt zich door haar gevoel voor stijl en onverschrokkenheid. De horloges hebben een prachtig Italiaans design, met veel oog voor details. Verder hebben alle modellen een uitmuntend Zwitsers uurwerk en zijn ze van topkwaliteit.

Wat Breil horloges uniek maakt

Sinds de jaren 90 staat Breil bekend om de volgende kernwaarden: kracht, sensualiteit, onverschrokkenheid en basisdriften. Breil staat voor uzelf durven zijn en uw eigen persoonlijkheid en stijl met kracht durven uitstralen. De sterke vormen van de horloges en de opvallende kleuren weerspiegelen persoonlijkheid.

Take what you want but not my Breil

De sensualiteit van de horloges werd vooral benadrukt in de jaren 90, waarbij de Manta werd geïntroduceerd. Manta was een unisex-stijl horloge en was het eerste herenhorloge voor de vrouwenpols. Het motto in de 90’s dat zich richtte op vrouwen was: ''Take what you want but not my Breil”. Begin 21ste eeuw werd het motto: “Don’t touch my Breil”. Een krachtig, sensueel en uniek horloge. Dit is wat Breil haar dragers biedt. Kunt u zich hierin vinden en heeft u uw eigen stijl? Vind op onze webshop het unieke Breil horloge dat bij u past!

Breil dameshorloges en Breil herenhorloges

Er is voldoende keuze uit de Breil dameshorloges en Breil herenhorloges. De Breil dameshorloges hebben een stijlvolle zilveren of zwarte horlogeband. Verder zijn er natuurlijk variaties in de grootte van de horloges, zodat u precies het horloge kunt vinden die aan uw voorkeuren voldoet.

De beste deals bij Juwelier Repko

De prijzen van onze Breil horloges variëren van €140 tot €320. Elk model is van hoogstaande kwaliteit en biedt een groot draagcomfort. Juwelier Repko heeft het unieke Breil horloge waar u altijd al op zoek naar bent geweest! Wees onbevreesd en straal kracht en uniciteit uit met Breil. Kom eens langs in onze winkel in Groningen, aan de Herestraat, en voel de Breil modellen eens om uw pols. U kunt natuurlijk ook lekker blijven shoppen op onze webshop. Naast Breil horloges, verkopen we ook Danish Design horloges en Citizen horloges.