Breil horloges kopen

Bent u op zoek naar een stoer en stijlvol horloge? Zoek dan niet verder! Bij Repko Juwelier kunt u kiezen uit een groot aantal Breil designhorloges. Gaat u voor een stalen kast met parelmoer wijzerplaat en Swarovski kristallen? Of gaat uw voorkeur uit naar een wat sportiever stalen model met blauwe wijzerplaat? Neem een kijkje in onze collectie en vind het Breil horloge dat bij u past.


Stijlvol met Breil horloges

Breil is een Italiaans merk dat opgericht is in 1939. Door de jaren heen heeft het merk een imago opgebouwd van trendsetter. Breil heeft zichzelf keer op keer opnieuw uitgevonden en zal dit altijd blijven doen. Het merk onderscheidt zich door haar gevoel voor stijl en onverschrokkenheid. De horloges hebben een prachtig Italiaans design, met veel oog voor details. Verder hebben alle modellen een uitmuntend Zwitsers uurwerk en zijn ze van topkwaliteit.

Wat Breil horloges uniek maakt

Sinds de jaren 90 staat Breil bekend om de volgende kernwaarden: kracht, sensualiteit, onverschrokkenheid en basisdriften. Breil staat voor uzelf durven zijn en uw eigen persoonlijkheid en stijl met kracht durven uitstralen. De sterke vormen van de horloges en de opvallende kleuren weerspiegelen persoonlijkheid.

Take what you want but not my Breil

De sensualiteit van de horloges werd vooral benadrukt in de jaren 90, waarbij de Manta werd geïntroduceerd. Manta was een unisex-stijl horloge en was het eerste herenhorloge voor de vrouwenpols. Het motto in de 90’s dat zich richtte op vrouwen was: ''Take what you want but not my Breil”. Begin 21ste eeuw werd het motto: “Don’t touch my Breil”. Een krachtig, sensueel en uniek horloge. Dit is wat Breil haar dragers biedt. Kunt u zich hierin vinden en heeft u uw eigen stijl? Vind op onze webshop het unieke Breil horloge dat bij u past!

Breil dameshorloges en Breil herenhorloges

Er is voldoende keuze uit de Breil dameshorloges en Breil herenhorloges. De Breil dameshorloges hebben een stijlvolle zilveren of zwarte horlogeband. Verder zijn er natuurlijk variaties in de grootte van de horloges, zodat u precies het horloge kunt vinden die aan uw voorkeuren voldoet.

De beste deals bij Juwelier Repko

De prijzen van onze Breil horloges variëren van €140 tot €320. Elk model is van hoogstaande kwaliteit en biedt een groot draagcomfort. Juwelier Repko heeft het unieke Breil horloge waar u altijd al op zoek naar bent geweest! Wees onbevreesd en straal kracht en uniciteit uit met Breil. Kom eens langs in onze winkel in Groningen, aan de Herestraat, en voel de Breil modellen eens om uw pols. U kunt natuurlijk ook lekker blijven shoppen op onze webshop. Naast Breil horloges, verkopen we ook:

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews