M&M Germany horloges

Wanneer u op zoek bent naar iets speciaals dan is een M&M Germany horloge iets voor u. Juwelier Repko heeft veel verschillende uitvoeringen van dit fantastische horlogemerk. De horloges worden gekenmerkt door de strakke lijnen en het tijdloze design. Daarnaast zijn alle horloges uitgerust met een quartz-uurwerk. De horloges van M&M Germany zijn bij Juwelier Repko altijd scherp geprijsd.


Wat maakt M&M Germany uniek?

M&M Germany is sinds 1974 al een grote naam op de horlogemarkt. Voor de horloges worden alleen exclusieve materialen gebruikt. M&M Germany is ook een van de weinige horlogemerken die anti-allergie modellen heeft. Het maakt ook eigenlijk niet uit wat voor outfit u draagt, deze horloges kunnen overal bij gedragen worden.

Kwaliteit horloges

Een horloge draagt u elke dag. Kwaliteit speelt hier dus een belangrijke rol. Bij M&M Germany hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, want de Duitse degelijkheid komt bij dit horlogemerk ook om de hoek kijken. Wanneer u een M&M Germany horloge koopt weet u zeker dat u de komende jaren kunt genieten van een prachtig horloge. Niet alleen het uurwerk is kwalitatief hoogwaardig, maar ook de horlogebanden van leder of edelstaal. Uiteraard zijn de modellen van roestvrij edelstaal.

Benieuwd geworden?

Bent u nou benieuwd geworden naar een M&M Germany horloge? Neem gerust een kijkje op onze webshop. Ons assortiment is erg groot en voor mannen en vrouwen is er dus voldoende keuze. Wilt u liever de modellen in het echt bekijken of passen? Dan kunt altijd een bezoekje brengen in onze winkel aan de Herenstraat 4 in Groningen..

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews