Kom bij ons winkelen, met of zonder afspraak! Toch een afspraak maken? Boek telefonisch jouw winkelbezoek via: 050 - 312 9131

Swing Jewels sieraden

Mix & match je eigen look! Dat is waar Swing Jewels goed in is; de opvallende sieraden zijn kleurrijk, elegant, vrouwelijk en verkrijgbaar in allerlei designs. Zo mix & match je je eigen look, voor elke gelegenheid.De Swing Jewels sieraden zijn gemaakt van duurzaam 14kt witgoud, 14kt geelgoud of two-tone goud gecombineerd met (gekleurde) zirkonia of diamanten. Deze collectie is voor elke beurs beschikbaar en voor elke gelegenheid is er een sieraad.

Kleur en links

De trend in de sieradenbranche deze zomer zijn gekleurde stenen. Deze zijn volop aanwezig in de nieuwste collectie Swing Jewels. Opvallende tinten als groen, rood of knalblauw spelen de hoofdrol. Gecombineerd met geel goud wordt het casual chic. Een andere sieradentrend die je bij Swing Jewels aantreft zijn de link jewels. Je ziet veel van de grovere schakels in modebeelden. Sieraden met schakels, zoals schakelarmbanden, zijn chic maar ook casual en tijdloos.