Swing Jewels Sieraden

Mix & match je eigen look! Dat is waar Swing Jewels goed in is; de opvallende sieraden zijn kleurrijk, elegant, vrouwelijk en verkrijgbaar in allerlei designs. Zo mix & match je je eigen look, voor elke gelegenheid. De trendy sieraden van Swing Jewels variëren van aanschuifringen tot schakelarmbanden. Ook heeft het merk veel tijdloze en klassieke gouden sieraden die passen bij elke vrouw.


De kwaliteit van de Swing Jewels Sieraden

De Swing Jewels sieraden zijn gemaakt van duurzaam 14 karaat witgoud, 14 karaat geelgoud of two-tone goud gecombineerd met (gekleurde) zirkonia of diamanten. De kleurstenen hebben verschillende formaten en kleuren zodat er voor elke stijl en persoonlijkheid een bijpassend sieraad is. Deze collectie is voor elke beurs beschikbaar en voor elke gelegenheid is er een sieraad. Sieraden met 14 karaat goud bestaan uit 58,5% puur goud. Hoe hoger het karaat, hoe hoger het percentage van goud in het sieraad. Puur goud is erg zacht. Als je meer dan 14 karaat goud in een sieraad verwerkt kan het daardoor makkelijker beschadigen of kan het sieraad krassen krijgen. Met 14 karaat is de kwaliteit van de sieraden daarom juist langer gewaarborgd. Het merk Swing Jewels staat bekend om de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Kleur en links

De trend in de sieradenbranche zijn dit seizoen de gekleurde stenen. Deze zijn volop aanwezig in de nieuwste collectie Swing Jewels. Opvallende tinten als groen, rood of knalblauw spelen de hoofdrol. Gecombineerd met geel goud wordt het casual chic. Een andere sieradentrend die u bij Swing Jewels aantreft zijn de link jewels. U ziet veel van de grovere schakels in modebeelden. Sieraden met schakels, zoals schakelarmbanden, zijn chic maar ook casual en tijdloos.

Swing Jewels kopen bij Juwelier Repko

Juwelier Repko is sinds 1868 bekend als een kwalitatieve hoogwaardige juwelier. Bent u opzoek naar Swing Jewels sieraden dan bent u hier aan het goede adres. Juwelier Repko biedt een ruim assortiment van de beeldige sieraden. Van oorbellen, armbanden tot ringen alles is online te vinden op de handige webshop. Heeft u vragen over de sieraden of wilt u ze toch liever in het echt bewonderen? U kunt contact opnemen met ons via de contact pagina of langskomen bij onze winkel in Groningen, wij helpen u dan graag verder.

In de winkel kunt u ook genieten van het brede assortiment van andere merken zoals OHM Beads, Excellent en Pandora.