Gouden armband

Op zoek naar een mooie gouden armband? In het assortiment van Juwelier Repko vind je allerlei soorten gouden armbanden. Een graveerarmband, babyplaatarmband of een mooie armband met schakels, alles vindt u in ons assortiment. Op zoek naar een specifiek merk? Gebruik dan de handige filters.


Gouden armband combineren

Het kan soms moeilijk zijn om goud te combineren. Waar past een mooie gouden armband bij? Over het algemeen past goud bij warme kleuren. Warme kleuren dragen we vaak in de herfst, dat zijn kleuren zoals rood, donkergroen of paars. Bij deze kleuren kun je het beste gouden sieraden dragen. Zilver pas beter bij koude kleuren. Wilt u weten of goud beter bij u past of zilver? Bekijk dan de aderen bij je pols, als deze groen zijn, passen warme kleuren beter bij je. En dus ook een gouden armband. Dit is hetzelfde bij de haarkleur. Heb je bruine of rood haar? Dan past goud beter bij je, dan wanneer je blond bent. Waar gaat u voor? Voor een gouden armband of toch liever een zilveren armband?

Verschillende soorten en maten

Een gouden armband kunt u in verschillende soorten en maten kopen. Houdt u van subtiel? Kies dan voor een geelgouden schakelarmband. Deze is heel fijn en valt niet gelijk op. Wilt u liever iets wat opvalt? Bijvoorbeeld voor een feestje of omdat u dat gewoon mooi vindt? Dan hebben we voor u een schakelarmband met een schakelbreedte van 7.5 mm en een lengte van 20 cm. Voor de kleinsten hebben we graveerarmbandjes. Leuk om de naam in te laten graveren van je kindje. Het is natuurlijk ook leuk om dit cadeau te geven.

Zorg er daarnaast voor dat je gouden armband mooi blijft, lees hier hoe je gouden sieraden schoonmaakt.

Gouden armband kopen bij Juwelier Repko

Past goud beter bij u? Een gouden armband kopen bij Juwelier Repko is dan zeker een goed idee. Hier vindt u namelijk een uitgebreid assortiment. Als uw bestelling meer is dan €60,-? Dan verzenden we het gratis voor u. Bij Juwelier Repko kunt u altijd uitgaan van de beste service met snelle levering. Weet u precies wat u wilt? Dan kunt gemakkelijk en snel online uw nieuwe gouden armband bestellen in onze webshop. Liever advies van onze specialisten? Kom dan zeker even langs in onze fysieke winkel aan de Herestraat in Groningen. We zien u graag!

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews