Diamonfire oorbellen

Duik in onze collectie Diamonfire zilveren oorbellen. Wij hebben wat voor iedereen die zijn stijl een extra boost wil geven. Elke paar oorbellen is gemaakt met Zirkonia stenen, die handmatig ingelegd zijn en afgewerkt met zilver.


Grote collectie zilveren oorbellen

Onze uitgebreide collectie zilveren oorbellen bestaat uit verschillende soorten stijlen. Elke stijl past op elke gelegenheid, zodat je outfit helemaal compleet is! De soorten Diamonfire oorbellen die onze collectie bevat zijn:

  1. Klassieke studs: klassieke stijl, perfect voor dagelijks gebruik;
  2. Oorhangers: mooie ontwerpen voor een chique uitstraling;
  3. Creolen: strakke ringvormige oorbellen, ideaal voor een moderne look;
  4. Oorstekers: subtiele, kleine oorbellen voor een eenvoudig look.

Oorbellen met zirkonia stenen

Diamonfire komt voort uit de Zirkonia stenen. Deze stenen ondergaan zorgvuldige handgeslepen processen en worden geplaatst in zilver met een platina afwerking. Wat deze oorbellen bijzonder maakt, is de omhulling van elke steen met drie lagen edelmetaal - Palladium, Platina en Rhodium. Hierdoor ontstaat een uitstraling die doet denken aan echte diamanten oorbellen.

Samenstelling van de oorbellen

Diamonfire brengt met de samenstelling van Zirkonia stenen, omhuld met edelmetalen, de uitstraling naar een niveau dat echte diamanten benadert. Door deze samenstelling onderscheidt het merk Diamonfire zich op de oorbellenmarkt.

Toevoeging aan je collectie

Voeg nu een nieuw paar oorbellen toe aan je sieraden collectie! Doordat de oorbellen zijn ingelegd met Zirkonia stenen zijn ze ook gelijk een chique toevoeging, waar je naar kan blijven kijken. Als het nou gaat om de klassieke studs, oorhangers, creolen of oorstekers, er zit zeker een paar bij die past bij wat je zoekt.

Diamonfire bij Juwelier Repko

Bezoek onze sieraden outlet in Groningen en ontdek de collectie Diamonfire oorbellen. Als een gerenommeerde juwelier staat Juwelier Repko garant voor kwaliteit oorbellen . Laat onze medewerkers je helpen bij het vinden van het perfecte paar Diamonfire oorbellen dat bij je outfit past!

Sieraden bij Juwelier Repko

Bij Juwelier Repko vinden we het belangrijk om een brede selectie van sieradenmerken aan te bieden, zodat jij als klant de perfecte stijl kan vinden. Of je nu houdt van subtiele, opvallende stukken of simpele sieraden, onze collectie sieraden is gemaakt om te dragen bij elke gelegenheid.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews