Seiko Horloges

Bij Juwelier Repko vindt u een groot aanbod aan Seiko horloges. Deze horloges worden gekenmerkt door de veelzijdigheid. De kwalitatieve horloges van Seiko zijn in allerlei vormen en maten en verschillende prijsklassen verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen een geschikt Seiko horloge te vinden is. Gebruik het filtermenu aan de linkerzijde om gemakkelijk door het ruime assortiment te navigeren. Wacht niet langer en bekijk het assortiment nu!


Over Seiko

Seiko is een Japanse grootheid in de wereld van horloges. In 1881 is het merk opgericht en 11 jaar later werd het eerste Seiko horloge geproduceerd. Dit werd toen nog gedaan onder de naam Seiko-sha, wat huis van perfectie betekend. Tegenwoordig is Seiko nog steeds een welbekende naam onder kenners van horloges. Het bedrijf maakt prachtige horloges van ongekende kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn horloges van Seiko verkrijgbaar in allerlei prijsklassen, waardoor het een zeer toegankelijk merk is.

Verschillende soorten Seiko horloges bij Juwelier Repko

Bij Juwelier Repko heeft u keuze uit meer dan 250 Seiko horloges. U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan Seiko chronograafhorloges, duo timer horloges, Multifunctie horloges en Seiko analoog horloges. Bovendien kunt u kiezen uit allerlei kleuren van de wijzerplaat en horlogeband evenals het materiaal waaruit het Seiko horloge is opgebouwd. Op deze manier is er altijd een horloge naar uw smaak aanwezig.

Seiko horloges online kopen bij Juwelier Repko

De mooiste Seiko horloges koopt u gemakkelijk online bij Juwelier Repko. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment horloges, zodat u altijd vindt wat u zoekt. Bestelt u voor meer dan €60 en woont u in Nederland? Dan betaalt u geen verzendkosten! Wilt u het horloge liever eerst in het echt bekijken en passen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel aan de Herestraat 4 te Groningen.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews