Seiko horloges

Bij Juwelier Repko vindt u altijd de nieuwste collectie Seiko horloges. Juwelier Repko is dé Elite Dealer van Seiko in Groningen. Als Elite Dealer hebben wij één van de grootste collecties van het merk Seiko van Noord Nederland staan. Seiko is een geliefd merk vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en een goede service. Op zoek naar een Seiko horloge in Groningen? Bekijk onderstaand de collectie of bezoek onze winkel in de Herestraat in Groningen. Bij Juwelier Repko helpen wij u graag.


Innovatieve horloges van het merk Seiko

Seiko is één van de leiders betreft de innovatie in de horlogemarkt en dwingt hiermee wereldwijd respect af. Zo staat Seiko aan de grondslag van een groot aantal vernieuwende ontwikkelingen. Zo is Seiko onder andere de uitvinder van het Quartz uurwerk, het Kinetic uurwerk en de Spring Drive.

Horloge met GPS functie

Het meest unieke is dat Seiko als eerste horlogemerk een horloge met GPS functie heeft ontwikkeld. Dit is de Seiko Astron. Dit GPS horloge kan bijvoorbeeld met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone en hiermee de juiste lokale tijd weergeven.

Brede collectie aan luxe Seiko horloges

Het merk Seiko kent een ruim assortiment aan horloges uit verschillende collecties. Horloges met een krachtige combinatie van design en innovatieve techniek. Wist u dat Seiko zelfs één van de weinige horlogefabrikanten is die in staat is om alle uurwerk technologieën in eigen huis te vervaardigen? Als u op zoek bent naar een Seiko horloge dan kunt u kiezen uit de volgende collecties:

  • Seiko Astron
  • Seiko Prospex
  • Seiko Presage
  • Seiko 5 Sports

Seiko Astron

Astron is één van de eerste Seiko collecties en daarmee nog altijd razend populair. De Seiko horloges van Astron staan er bekend om altijd de juiste tijd te weergeven, waar u ook bent. Met een enkele druk op de knop en gebruikmakend van licht opgewekte energie kan de Astron contact leggen met wel meer dan 4 satellieten. Niet alleen dat, maar ook kunnen ze de tijdzone identificeren en de wijzers op de juiste lokale tijd zetten. Dit allemaal met een maximale afwijking van maar 1 seconde per 100.000 jaar. Knap staaltje werk hé? De Seiko Astron collectie is dan ook erg populair onder de reizigers. Een Seiko Astron horloge kopen? Bekijk nu ons assortiment!

Seiko Prospex

De Prospex collectie bevat naar eigen zeggen horloges voor elke sportieve uitdaging. In 1965 maakte Seiko het eerste duikershorloge en sindsdien is het merk er keer op keer in geslaagd om de verwachtingen uit de sportduikers te overtreffen. Prospex kent drie segmenten, namelijk:

1. De SEA-collectie met een breed aanbod aan Seiko Divers horloges

2. De SKY-collectie met avontuurlijke polithorloges

3. En de LAND-collectie met krachtige horloges die zijn uitgerust met een draaibare kompasring

De Seiko Prospex collectie is ideaal voor de avonturier.

Seiko Presage

Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko de eerste Japanse polshorloges. Hierna volgt een lange traditie aan groot vakmanschap. Deze kwalitatieve ambacht vormt de basis voor de Seiko’s mechanische Presage horloges. De Presage-collectie kent een divers aanbod aan prachtige horloges.

Seiko 5 Sports

Seiko 5 Sports is wederom populair dankzij een nieuwe collectie. Het ontwerp is gebaseerd op Seiko’s geliefdste sporthorloges, de Seiko Sportmatic 5. De collectie is onderverdeeld in 5 verschillende stijlijnen, namelijk de: Sports, Suits, Specialist, Street en de Sense. Het is een horloge voor iedere situatie.

De nieuwste Seiko Collecties bij Juwelier Repko

Juwelier Repko in Groningen heeft altijd de nieuwste Seiko collecties. Zo vindt u bij ons altijd de meest recente designs, maar kunt u ook bij ons terecht voor de klassieke Seiko modellen. Op zoek naar een speciaal horloge? Naast de Seiko Astron hebben wij ook vele andere speciaal gelimiteerde modellen.

De geschiedenis van Seiko horloges

Het merk Seiko kent een prachtige geschiedenis. Het zou dus zonde zijn om hier niet even bij stil te staan. Daarbij is het natuurlijk ook leuk om het verhaal achter uw horloge te kennen. Laten we beginnen bij de naam. De naam Seiko is afgeleid van ‘Seikosha’, wat in het Japans betekent ‘Huis van Precisie’. Oprichter Kintaro Hattori opende in 1881 een sieradenwinkel in de wijk Ginza, Tokio. Bijna 10 jaar later, in 1892 begon de meneer met het produceren van klokken onder de naam Seikosha. In 1924 werden de horloges pas verkocht onder de naam Seiko. Wellicht om internationaal meer bekendheid te creëren. Door de unieke stijl en herkomst zijn de Seiko horloges zeer geliefd. Daarbij is het krachtige merk Seiko al sinds het begin toonaangevend en één van de marktleiders op het gebied van innovatieve horloges voor zowel mannen en vrouwen.

Seiko Horloges kopen bij Repko

Een Seiko Horloge koop je bij Juwelier Repko. Wij zijn Seiko elite dealer en weten alles van de techniek en de designs. Dus bent u op zoek naar een Seiko Horloge? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast deze horloges, verkopen we ook:

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews