Gerstner trouwringen

Bent u op zoek naar klassieke trouwringen van een hoogwaardige kwaliteit? Wij verkopen Gerstner trouwringen in witgoud, roodgoud en geelgoud. Voor één van de meest bijzondere momenten van uw leven wilt u een bijpassende ring die deze dag extra speciaal maakt. De trouwringen zijn niet alleen online verkrijgbaar. Bij Juwelier Repko in Groningen staan wij met onze jarenlange ervaring en passie ook klaar om u hierover de adviseren.Wat maken Gerstner trouwringen zo bijzonder?

Met meer dan 100 medewerkers is August Gerstner niet alleen de grootste maar ook de oudste trouwringen fabrikant van Duitsland, met een zeer lange traditie. Met veel passie en vakmanschap worden in dit familiebedrijf de Gerstner trouwringen vervaardigd van uitmuntende kwaliteit. De modernste computergestuurde procedures, specialisten aan de machines en talloze meesters in de goudsmeedkunst ontwikkelen de nieuwste trends en technische snufjes. Klassiek, tijdloos of origineel, charmant en avant-garde. In Duitsland heeft Gerstner vaak de titel ‘trouwringen leverancier van het jaar’ gekregen. Dit is een bijzondere prestatie aangezien Duitsland het trouwringen land bij uitstek is.

Voordelen van Gerstner trouwringen

Gerstner trouwringen zijn al tijden zeer geliefd omdat ze een aantal aangename voordelen hebben. Aangezien wij deze delicate trouwringen al jaren verkopen, hebben wij ze voor u op een rijtje gezet:

  • Alle legeringen worden in eigen huis samengesteld en speciale technieken maken de Gerstnerringen buitengewoon hard. Hierdoor blijft de ring erg lang mooi.
  • Ze zijn perfect voor uw trouwdag wanneer u voor een elegante en klassieke trouwring wilt gaan.
  • Alle modellen kunnen aangepast worden in kleur, mattering of breedte. Uiteraard kan in elke ring één of meerdere diamanten gezet worden. Kom deze uitgebreide collectie eens rustig bekijken en passen.

Gerstner trouwringen kopen bij juwelier Repko in Groningen

Gerstner trouwringen koopt u bij het oudste juweliershuis van Groningen. Juwelier Repko is gevestigd aan de Herestraat in Groningen. Wij staan bekend om ons uitgebreide assortiment aan sieraden en horloges. Zo bestaat onze collectie bijvoorbeeld uit sieraden met oud diamant of juist moderne sieraden van staal. Voor iedere gelegenheid en smaak verkopen wij het perfecte sieraad. Daarnaast bieden wij reparaties aan sieraden en horloges. Bestel onze collectie online of kom snel langs voor advies op maat!