Aller Spanninga

Bent u op zoek naar trouwringen van het gerenommeerde merk Aller Spanninga? Aller Spanninga heeft het enige, oudste en grootste trouwringenatelier van Nederland. Al meer dan 150 jaar maakt Aller Spanninga vanuit het Friese Joure de mooiste trouwringen voor hem en haar. Met veel aandacht voor trends, mode en innovatie. Is dit merk voor u de juiste? Juwelier Repko is in het Noorden dé specialist in Aller Spanninga trouwringen. Met een collectie van meer dan 300 ringen ligt er in onze winkel in het centrum van Groningen voor ieder koppel een geschikte set ringen. Bekijk hieronder onze collectie of kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies.


Type ringen van Aller Spanninga

Aller Spanninga is niet alleen gespecialiseerd in het maken van trouwringen. Het merk maakt naast trouwringen ook:

 • Memoireringen: een tastbare herinnering aan de mooiste momenten van uw leven, zoals huwelijken, geboortes of jubilea;
 • Relatieringen: een bevestiging van de relatie die u met uw partner heeft;
 • Solitairringen: ringen met één diamant die pure liefde weerspiegelen;
 • Verlovingsringen: de ring die uw aanstaande huwelijk met uw partner bezegelt;
 • Vriendschapsringen: een teken dat de vriendschap met uw vriend of vriendin voor altijd is.

Trouwringen in alle kleuren

Dankzij onze grote collectie hebben we trouwringen in alle denkbare kleuren beschikbaar. Aller Spanninga ringen vindt u in onze winkel onder andere in de kleuren:

 • Geelgoud. Deze kleur is één van de populairste als het gaat om trouwringen. Geelgoud bestaat grofweg uit 60% goud vermengd met zilver en koper. Aan deze mix danken geelgoude ringen hun hardheid en lichtgele kleur.
 • Meerkleurig. Moeite met kiezen? Dan zijn meerkleurige trouwringen wellicht iets voor jullie. Bij Juwelier Repko vindt u Aller Spanninga trouwringen die bijvoorbeeld geelgoud en witgoud met elkaar combineren. Het resultaat is vaak verbluffend mooi.
 • Palladium. Ringen van dit materiaal zijn goede alternatieven voor witgouden trouwringen. Qua look verschillen ze niet veel, maar ze zijn wel lichter en goedkoper.
 • Platina. Platina is het sterkste edelmateriaal dat er bestaat. Platina lijkt op zilver maar is een stuk zeldzamer en waardevoller. Doordat het niet gauw dof wordt en goed bestand is tegen krassen is het ideaal materiaal voor trouwringen.
 • Roségoud. Roségouden ringen worden gekenmerkt door hun warme roze-achtige kleur. De kleur werd ‘uitgevonden’ door een Russische juwelier die goud met koper mengde. Tegenwoordig wordt de kleur steeds populairder voor het maken van trouwringen.
 • Witgoud. Witgoud is één van de meest populaire kleuren voor trouwringen. De kleur wordt gecreëerd door het vermengen van goud met zilver en palladium. Witgoud staat vooral prachtig in combinatie met een diamant.
 • Zilver. Een trouwring hoeft niet per se van goud te zijn. Zilveren ringen hebben ook een onovertroffen uitstraling en worden steeds populairder. Ook die van Aller Spanninga.

De kwaliteit van Aller Spanninga

Koopt u Aller Spanninga, dan bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Iedere ring bevat het A:S Meesterteken dat de echtheid van de ring onderschrijft. Juwelier Repko is een officiële dealer van Aller Spanninga waardoor u altijd aankunt op de hoogste kwaliteit.

Koop Aller Spanninga trouwringen bij Juwelier Repko in Groningen

Juwelier Repko verkoopt de mooiste Aller Spanninga trouwringen voor mannen en vrouwen. U vindt onze winkel in hartje Groningen waar onze medewerkers altijd voor u klaarstaan om u van gedegen advies te voorzien. Scroll alvast eens door onze webshop om het aanbod te bekijken. We maken graag een afspraak met u om samen de perfecte trouwringen voor u en uw geliefde te vinden.

Aller Spanninga: https://allerspanninga.com/trouwringen