Zilveren oorbellen

Oorbellen worden al gedragen sinds plusminus 3000 voor Christus. Een tijdloos sieraad dus waar u zeker wel wat exemplaren van in uw sieradendoos moet hebben! Door de vele mogelijkheden wat oorbellen betreft, kunt u altijd wel een exemplaar vinden dat bij u past. Een van de meest tijdloze oorbellen zijn de zilveren oorbellen, zilveren oorbellen staan goed bij elke outfit en voegen daarnaast een chique uitstraling toe!


Niet gevonden wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van één van onze leveranciers. Heeft u uw droomsieraad hier gevonden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij graag of we dit artikel voor u kunnen bestellen. U vindt de uitgebreidere collectie via deze link.

Waarom zilveren oorbellen?

Zoals gezegd zijn oorbellen een tijdloos accessoire die op iedere outfit van toevoeging kunnen zijn! De kleur zilver heeft als voordeel dat deze nog relatief neutraal is ten opzichte van meer heftige kleuren. Door de vrij neutrale kleur hebben de zilveren oorbellen een positief effect op uw outfit ongeacht de kleur van de rest van de outfit. De zilveren oorbel is niet extreem opvallend maar geeft juist een sterke finishing touch. Hierdoor kunt umet een zilveren oorbel ook behoorlijk experimenteren. Door de niet extreem opvallende kleur kunt u kiezen voor verschillende formaten oorbellen zonder dat ze direct uw uitstraling zullen ruïneren. Dit geeft extreem veel mogelijkheden voor variatie en dit is dan ook waarom zilveren oorbellen altijd zo populair zijn geweest!

Verschillende soorten zilveren oorbellen bij Juwelier Repko

Net als voor al onze sieraden geldt, heeft u bij Juwelier Repko een breed scala aan mogelijkheden wat betreft zilveren oorbellen. Of u nu op zoek bent naar grote zilveren hangers, of bescheiden zilveren knopjes, bij Juwelier Repko bent u aan het goede adres. Door het brede scala aan mogelijkheden vindt u altijd wel een zilveren oorbel die perfect bij uw wensen past. Als u niet zeker weet welke zilveren oorbellen het beste bij u, of bij de te bezoeken gelegenheid past kunt u altijd langskomen in onze winkel voor vrijblijvend advies. Als u de zilveren oorbellen liever in de webshop bestelt, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Naast de verschillende mogelijkheden wat betreft formaten en groottes van de oorbellen, zijn er ook verschillende soorten zilver die kunnen worden toegepast in de oorbel.

Zilver, geoxideerd zilver of gerhodineerd zilver?

Bij Juwelier Repko heeft u keuze uit oorbellen van zilver, geoxideerd zilver en gerhodineerd zilver. Alle soorten zilveren oorbellen hebben net een andere uitstraling en kunnen van invloed zijn op de uitstraling van de oorbel. In sommige situaties kan geoxideerd zilver net de finishing touch geven aan uw outfit waar bijvoorbeeld een gerhodineerd zilveren oorbel tekort schiet! De verschillen tussen de soorten zilver zijn niet alleen van invloed op de uitstraling van de zilveren oorbellen maar ook op de levensduur van de oorbellen. Laat u wat de verschillende soorten zilver zeker adviseren door een van onze gespecialiseerde medewerkers.Oorbellen worden al gedragen sinds plusminus 3000 voor Christus. Een tijdloos sieraad dus waar u zeker wel wat exemplaren van in uw sieradendoos moet hebben! Door de vele mogelijkheden wat oorbellen betreft, kunt u altijd wel een exemplaar vinden dat bij u past. Een van de meest tijdloze oorbellen zijn de zilveren oorbellen, zilveren oorbellen staan goed bij elke outfit en voegen daarnaast een chique uitstraling toe!