JubileumJubileumgeschenken bij Juwelier Repko in Groningen

Repko helpt u bij het vinden van uw jubileumgeschenk

Heeft u binnenkort een jubileum? Dan verdient dit misschien wel een prachtig sieraad om het moment extra bijzonder te maken. Ook voor bijzondere relatiegeschenken bent u bij Juwelier Repko aan het goede adres. Graag adviseren wij u in onze winkel over de verschillende mogelijkheden.

Jubileumgeschenken

Gaat u een 25-jarig huwelijk vieren of is er sprake van een ander bijzonder jubileum? Al jaren zijn horloges en sieraden erg populair en uitermate geschikt als jubileumgeschenk. Kiest u ervoor om het sieraad te graveren? Juwelier Repko verzorgt het graag voor u. Maar zelf als u besluit het sieraad niet te graveren heeft u of de ontvanger een blijvende herinnering aan een memorabel moment. Wij denken graag met u mee voor een passend geschenk.

Geschenken bij Juwelier Repko

Graag adviseren wij u in onze winkel over de mogelijkheden van verschillende geschenken. Zo kunnen wij ook direct laten zien wat wij voor u mogelijk kunnen maken. Wilt u eerst wat meer informatie of heeft u op voorhand al vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews