RelatiegeschenkenAlle relatiegeschenken vindt u bij juwelier Repko uit Groningen

Een relatiegeschenk van Juwelier Repko geeft net dat beetje extra aan uw relatie. Naast bijvoorbeeld een spelde met het logo van uw bedrijf kunnen we ook voorzien in hangers en manchetknopen met een opdruk naar keuze. We denken graag met u mee over een passend relatiegeschenk waar u logo mooi op uit komt.

Persoonlijke relatiegeschenken

Op zoek naar een persoonlijker relatiegeschenk? Op bijna alle horloges in onze winkel kunnen wij een inscriptie verzorgen. Ook hebben wij een tal van prachtige bedels in de winkel. Van goud tot zilver, allemaal zijn ze geschikt voor het uitdrukken van een hobby, beroep of iets anders toepasselijk voor de ontvanger.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews