Splendid horloges

Bent u op zoek naar een stijlvol horloge? Dan is een horloge van Splendid iets voor u! Splendid is een Nederlands merk en staat voor een elegant, modern en chique horloge. Op dit moment hebben we bij Repko alleen dameshorloges van Splendid in het assortiment. Benieuwd naar alle horloges? Bekijk het aanbod hieronder.


De horloges van Splendid

Splendid maakt schitterende horloges van hoge kwaliteit. Alle horloges zijn gemaakt van zilver. De horloges hebben verschillende uitstralingen. Gaat u voor een minimalistisch horloge, een klassieke variant of past een moderne stijl beter bij u? Met een Splendid horloge hebt u de keuze. Daarnaast kunnen de horloges door hun eenvoudige uitstraling goed gecombineerd worden met andere sieraden.

Het assortiment Splendid horloges

Zoals hierboven al genoemd hebben de Splendid horloges vaak een klassieke en minimalistische uitstraling. Dit is waar het merk ook bekend om staat. In het assortiment vindt u verschillende horloges terug. Zo zijn er verschillende vormen verkrijgbaar. Gaat u voor een ovalen klok, een rechthoekig klokje of past een ronde klok beter bij u?

Daarnaast worden de Splendid horloges in verschillende banden uitgevoerd. Zo kun je kiezen voor een schakelband. Ook een dun sierlijk bandje is mogelijk. Daarnaast bevindt zich in het assortiment ook een wit horloge met een gladde band.

Alle horloges hebben een analoog klok en zijn stofdicht. Voor het glas wordt gebruik gemaakt van mineraalglas. Splendid horloges staan voor hoge kwaliteit. Daarom zijn alle horloges gemaakt van zilver.

Op een horloge van Splendid krijgt u 1 jaar garantie.

Koop uw Splendid horloge bij Juwelier Repko

Heeft u uw oog laten vallen op een prachtig splendid dameshorloge? Aarzel dan niet en bestel 'm via Juwelier Repko. Vanaf 60 euro wordt uw product al gratis afgeleverd. Het product wordt snel geleverd dankzij onze uitstekende service. Bevalt het horloge niet? Dan kunt u deze binnen 14 dagen terugsturen. Twijfelt u nog over een horloge en woont u in de buurt van Groningen? Kom dan eens langs in onze winkel voor advies! Telefonisch zijn we ook bereikbaar voor online advies.