Edox horloges online kopen | Juwelier Repko

Wie bij Edox horloges denk aan klassieke, elegante en sportieve horloges in een hoog prijssegment zit aardig op de goede weg. Het enige wat niet iedereen weet is dat Edox ook betaalbare horloges produceert en opneemt in zijn collectie. Met natuurlijk de wel bekende Zwitserse kwaliteit. Het bedrijf is opgericht in 1884 door Christian Ruefli-Flury in 1884. Het merk is een grote binnen de horlogebranche, doordat ze enorm veel ervaring de afgelopen jaren hebben opgedaan. Hun streven is ook om een grote speler te blijven binnen de horlogebranche, dit doen ze voornamelijk door telkens te vernieuwen te ontwikkelen.


Edox horloge, het sportieve horloge

Wie van sportiviteit en een horloges houdt, is al snel aan het juiste adres bij Edox. Ze produceren stijlvolle sportieve horloges waar je u tegen zegt. Door hun vooruitstrevende technologieën en vernieuwingen blijven ze ons steeds verbazen met nieuwe collecties. Van limited edition horloges tot ouderwetse stijlvolle horloges.

Groot variatie aan horloges

Edox kent zijn klant door en door, dit maakt het ook zo’n aangenaam bedrijf. Ze bieden verschillende soorten horloges aan voor mannen en vrouwen. Zo heeft Edox een grote collectie en veel verschillende soorten stijlen. De prijzen variëren van €495,- tot €995,- maar dan heb je een kwalitatief uitstekend horloge. En wij als ervaringsdeskundige kunnen zeggen dat je elke euro hierin goed geïnvesteerd is.

Edox horloge bij Juwelier Repko

Ben je aan het twijfelen over een Edox horloge? Wij snappen dat je zo’n dure aankoop niet zomaar beslist. Daarom ben je van harte welkom in onze winkel. Onze deskundige helpen je graag met het uitkiezen van een horloge die goed bij jou past.

Een ding kunnen we wel zeggen, je krijgt geen spijt van je aankoop. Wanneer je toch niet helemaal tevreden bent dan kan je, je bestelling binnen 14 dagen retourneren.