Horlogemaker GroningenHorlogemaker Groningen

Bent u op zoek naar een professionele horlogemaker in Groningen? Bij Juwelier Repko bent u aan het juiste adres voor al uw horloge reparaties. Al sinds 1868 verkopen en repareren wij al horloges in onze prachtige stad. Dat zijn aardig wat horloges kunnen wij u vertellen! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om uw horloge te maken en in perfecte staat terug te brengen. Uw horloge laten repareren door een échte horlogemaker? Kom dan langs bij het oudste juweliershuis van Groningen. U kunt ons vinden aan de Herestraat 4, midden in het centrum!

Voor al uw horloge reparaties in Groningen

Kleine- & grote reparaties, batterij vervangen, bandje vervangen, restauratie & meer!

Wat voor schade u ook heeft aan uw horloge, wij repareren het voor u. Onze gediplomeerde en ervaren horlogemakers kunnen alle soorten horloges repareren. Of het nu gaat om kleine- of grote reparaties wij staan voor u klaar. We kunnen ook de batterij vervangen, bandjes vervangen en nog veel meer restauratiewerkzaamheden. Wat het ook is, bij de horlogemakers van Juwelier Repko is uw horloge in goede handen. Ook voor reparaties aan uw andere sieraden bent u bij Juwelier Repko aan het juiste adres.

Gratis prijsopgave en garantie

Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het repareren van uw horloge, is het natuurlijk noodzakelijk om eerst uw horloge en de schade te inspecteren. Hiervoor rekenen wij geen inspectiekosten. Wij inspecteren uw horloge geheel gratis en geven u een vrijblijvende prijsopgave op maat. Daarnaast ontvangt u van onze horlogemakers in Groningen garantie op de reparatiewerkzaamheden!

Hoe kan ik mijn horloge het beste onderhouden?

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Bij horloges is dit niet anders. Periodiek en tijdig onderhoud aan uw horloge is erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw horloge, geven wij u enkele handige onderhoudstips.

  • Probeer schokken en stoten
  • Voorkom veel onnodig contact met water
  • Controleer met enige regelmaat het horlogeglas
  • Voorkom (extreme) temperatuurwisselingen
  • Voorkom contact met schadelijke chemicaliën
  • Controleer ook het bandje van uw horloge
  • Repareer nooit zelf uw horloge, maar ga naar een horlogemaker

Horlogemaker in Groningen? Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een goede horlogemaker in Groningen die u kan helpen met uw horlogereparatie? Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om uw horloge weer te laten stralen. Neem nu contact op of kom gezellig bij ons langs in de winkel. Wij inspecteren uw horloge en komen met een prijs op maat. Horlogemaker in Groningen? Juwelier Repko neemt de tijd voor u!