Horlogemaker GroningenHorlogemaker Groningen

Bent u op zoek naar een professionele horlogemaker in Groningen ? Bij Juwelier Repko bent u aan het juiste adres voor al uw horloge reparaties. Al sinds 1868 verkopen en repareren wij al horloges in onze prachtige stad. Dat zijn aardig wat horloges kunnen wij u vertellen! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om uw horloge te maken en in perfecte staat terug te brengen. Uw horloge laten repareren door een échte horlogemaker? Kom dan langs bij het oudste juweliershuis van Groningen. U kunt ons vinden aan de Herestraat 4, midden in het centrum. U kunt ook hieronder een afspraak inplannen.

Plan een afspraak in

Voor al uw horloge reparaties in Groningen

Kleine- & grote reparaties, batterij vervangen, bandje vervangen, restauratie & meer!

Wat voor schade u ook heeft aan uw horloge, wij repareren het voor u. Onze gediplomeerde en ervaren horlogemakers kunnen alle soorten horloges repareren. Of het nu gaat om kleine- of grote reparaties wij staan voor u klaar. We kunnen ook de batterij vervangen, bandjes vervangen en nog veel meer restauratiewerkzaamheden. Wat het ook is, bij de horlogemakers van Juwelier Repko is uw horloge in goede handen. Ook voor reparaties aan uw andere sieraden bent u bij Juwelier Repko aan het juiste adres. Lees hieronder meer over veelvoorkomende werkzaamheden voor het maken van een horloge.

Batterij vervangen

Elke batterij gaat na een tijd leeg, bij een horloge is dit natuurlijk niet anders. Is uw batterij leeg en had u graag een nieuwe batterij gewild? geen probleem! Bij ons kunt u terecht voor het vervangen van je horloge batterij. Dit kunnen wij in de meeste gevallen al binnen een half uur doen en dat vanaf vanaf € 7,50. Lees hier meer over het vervangen van een horloge batterij in Groningen.

Bandjes vervangen

Het kan helaas ook gebeuren dat je horlogeband aan vervanging toe is. Dit kan komen door bijvoorbeeld drukpinnetjes die kapot zijn, maar vervangen we vaak versleten bandjes. Is jouw horlogeband aan vervanging toe? Of wil je misschien een nieuw bandje proberen op je huidige horloge? Kom gerust langs en we vervangen uw horlogeband in Groningen.

Uurwerk revisie

Ieder horloge heeft onderhoud nodig, of het nu een kwarts of mechanisch horloge is. Als vuistregel houden wij ongeveer 1 keer per 6 jaar aan. Bij ons kunt u voor een full service terecht waar wij ervoor zorgen dat uw horloge er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook als nieuw werkt!

Horloge waterdicht maken

Is uw horloge niet meer waterdicht of had u uw huidige horloge graag waterdicht willen hebben? Neem contact op en wij maken uw horloge waterdicht.

Gratis prijsopgave en garantie

Voordat wij daadwerkelijk beginnen met het repareren van uw horloge, is het natuurlijk noodzakelijk om eerst uw horloge en de schade te inspecteren. Hiervoor rekenen wij geen inspectiekosten. Wij inspecteren uw horloge geheel gratis en geven u een vrijblijvende prijsopgave op maat. Daarnaast ontvangt u van onze horlogemakers in Groningen garantie op de reparatiewerkzaamheden!

Stel hier je vraag

Hoe kan ik mijn horloge het beste onderhouden?

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Bij horloges is dit niet anders. Periodiek en tijdig onderhoud aan uw horloge is erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw horloge, geven wij u enkele handige onderhoudstips.

  • Probeer schokken en stoten
  • Voorkom veel onnodig contact met water
  • Controleer met enige regelmaat het horlogeglas
  • Voorkom (extreme) temperatuurwisselingen
  • Voorkom contact met schadelijke chemicaliën
  • Controleer ook het bandje van uw horloge
  • Repareer nooit zelf uw horloge, maar ga naar een horlogemaker

Horlogemaker in Groningen? Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een goede horlogemaker in Groningen die u kan helpen met uw horlogereparatie? Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat nodig is om uw horloge weer te laten stralen. Neem nu contact op of kom gezellig bij ons langs in de winkel. Wij inspecteren uw horloge en komen met een prijs op maat. Horlogemaker in Groningen? Juwelier Repko neemt de tijd voor u!

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews