Horloge batterij vervangen GroningenHorloge batterij vervangen Groningen

Is de batterij van uw horloge leeg en had u deze graag willen laten vervangen in Groningen? Bij Juwelier Repko bent u aan het juiste adres voor al uw horloge reparaties. Al sinds 1868 repareren en vervangen wij o.a. horlogebatterijen in en rondom Groningen. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij in de meeste gevallen uw batterij al binnen een half uur vervangen. Wij zijn gevestigd aan de Herestraat 4, midden in het centrum. Breng uw horloge bij ons langs en u kunt ondertussen ergens wat eten of winkelen, terwijl wij uw batterij vervangen. Lege horloge batterij vervangen in Groningen? Juwelier Repko helpt u verder en dat al vanaf € 8,-. Plan hieronder gratis een afspraak in of kom gerust zonder afspraak binnenlopen!

Plan een afspraak in

Batterij vervangen bij Juwelier Repko:

Binnen een half uur een nieuwe batterij

Vanaf € 8,-

Meer dan 150 jaar ervaring

⌚ Professionele werkwijze

⌚ Met en zonder afspraak

Herestraat 4, in het centrum van Groningen

Hoe wordt een horloge batterij vervangen?

Het horloge wordt met speciaal gereedschap opengemaakt. Welk type horloge u ook heeft, voor elke horloge hebben wij professioneel materiaal om uw horlogebatterij vakkundig te vervangen. Als eerst wordt het horloge opengemaakt en zal de batterij worden vervangen. Vervolgens controleren wij of het horloge loopt en wordt de 0-ring ingevet. Dit doen wij zodat de deksel weer goed sluit. Hierna wordt de deksel weer teruggeplaatst en zorgen wij dat het horloge op de juiste datum en tijd staat. Naar wens kunnen wij het horloge ook weer waterdicht maken.

Hoe lang duurt het vervangen van de batterij?

Hoe lang het precies duurt om de batterij te vervangen van uw horloge hangt af van meerdere factoren. Zoals bijvoorbeeld het type horloge, type batterij en hoe druk het is in de winkel. In de meeste gevallen kunt u er gelukkig vanuit gaan dat uw horlogebatterij binnen een half uur wordt vervangen. Is er helemaal niemand in de winkel dan kunnen wij zelfs direct beginnen met het vervangen. Wilt u van tevoren weten hoe lang het precies duurt? Bel dan vooraf even en we geven u een precieze tijdsindicatie. Uiteraard kunt u ook gewoon langskomen in onze juwelier aan de Herestraat 4! Wij zorgen dat uw horloge weer snel op tijd loopt

Laat de batterij van je horloge altijd vervangen door een specialist

Kosten vervangen horloge batterij in Groningen

Ook hierbij is het lastig om precies te zeggen hoe veel het gaat kosten om uw lege batterij te vervangen. Dit is namelijk afhankelijk van het type horloge en/of soort batterij. Wilt u uw horlogebatterij laten vervangen in Groningen door een specialist, maar niet te veel betalen? Wij vervangen batterijen al vanaf €8,- tot € 9,50. Dit is zowel het monteren als de nieuwe batterij zelf.

Vervangen jullie batterijen voor elk horloge?

Ja, zeker! Of je nu een Fossil, Seiko of Pulsar batterij wilt laten vervangen, bij Juwelier Repko ben je aan het juiste adres. Wij kunnen voor vrijwel elk horloge de lege batterij vervangen voor een nieuwe. Mocht je vragen hebben over je horloge of over het vervangen van je batterij, neem gerust contact op met één van onze uurwerkmakers in Groningen. We staan u graag te woord!

Stel hier je vraag

Horloge batterij zelf vervangen

Alhoewel het internet vol staat met tips over hoe u zelf uw horlogebatterij kunt vervangen, raden wij toch aan om dit door een vakman te laten doen. Het vervangen van een batterij vraagt namelijk om veel precisie en professioneel gereedschap. Een kleine misstap en u bent nog verder van huis. Wilt u dus uw horlogebatterij vervangen in Groningen? Neem contact op of kom direct langs bij Juwelier Repko!

Horloge loopt niet na plaatsen nieuwe batterij

De mogelijkheid bestaat dat u uw batterij heeft laten vervangen en het horloge nog steeds niet loopt. Dit betekent dat het niet aan de batterij ligt, maar aan het uurwerk zelf. Ook voor het repareren van het uurwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Al sinds 1886 zijn wij een betrouwbare horlogemaker in Groningen.

Batterij leeg? Laat uw horloge batterij vervangen in Groningen

Is de batterij van uw horloge leeg? Geen tijd te verliezen en laat direct uw horlogebatterij vervangen door een nieuwe batterij in Groningen door Juwelier Repko. Al vanaf €8,- vervangen wij uw batterij en in de meeste gevallen is uw batterij binnen een half uur al vervangen. Uw lege horlogebatterij vervangen in Groningen? Kom langs bij Juwelier Repko aan de Herestraat 4! Heeft u vragen? Neem contact op en we helpen u verder.

Contact opnemen

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews