Esprit horloges

De mooiste horloges van Esprit bij Juwelier Repko

Esprit is niet alleen bekend als kledingmerk, maar verkoopt ook sieraden , tassen en parfums. Het merk heeft winkels in meer dan 40 landen en heeft hierdoor wereldwijde bekendheid. Een trendy, casual merk! Dit internationaal bekende merk is eind jaren '70 opgericht in San Francisco. Op dit moment heeft het bedrijf twee hoofdkantoren (in Hong Kong en Duitsland).


Deze elegante en stijlvolle horloges zijn ontworpen door de beste ontwerpers van Esprit. Deze 100% waterdichte horloges zijn gemaakt van sterke materialen, maar zijn alsnog licht in gewicht.

Dit zeggen onze klanten

Altijd uitstekend geholpen met reparaties, vervanging van batterijen en horlogebanden, inkorten van horlogebanden en advies. Als je vroeg bent kan je met regelmaat dezelfde dag weer je horloge ophalen. Consistent snel geholpen en tevreden de deur uit al voor 16 jaar al wel niet langer!

-  M. Tinus

Ontzettend aardige mevrouw die ons super heeft geholpen met onze trouwringen! Echt enorm mee levend!

-  Gregory

Horloge voor Kerst gekregen. Zat niet helemaal lekker om mijn pols, iets te ruim. Dit kon ter plekke even gesteld worden! Snel en vriendelijk geholpen. Bedankt!

-  Marten

Deze juwelier heeft kennis van zaken! Goede klantenservice en echt bereid een stap extra voor je te zetten zodat je tevreden de deur uit gaat.

-  Jaap Ouwerkerk

Zeer snelle Levering, keurig verpakt en tijd en datum al ingesteld.

-  Anne-Marie

Verpakking was heel mooi, persoonlijke boodschap, alle documentatie in het Nederlands. En keurig conform toegezegde tijd in huis. Kortom, grote klasse.

-  Tim

 
 
 
 
 
 

Bekijk alle reviews