Citizen horloge dames

Zoekt u een stijlvolle dameshorloge van het merk Citizen? Bij Juwelier Repko bent u aan het juiste adres. Als één van de weinige juweliers in Nederland is Juwelier Repko een officieel Citizen-dealer. Voor de best mogelijke service en de nieuwste collectie Citizen horloges voor dames bent u daarom bij Juwelier Repko aan het juiste adres.


Japans horlogemerk Citizen

Citizen is een van oorsprong Japans horlogemerk met meer dan 100 jaar ervaring. Sinds de eerste Citizen horloge op de Japanse markt kwam, is het merk hard gegroeid en inmiddels is Citizen actief in ruim honderd verschillende landen. De kwaliteitshorloges van Citizen zijn stoer, stijlvol en innovatief. Zo heeft Citizen met de Eco-Drive One het dunste lichtgedreven horloge op de markt gebracht. De horloge laat zichzelf doormiddel van licht op waardoor er nooit een batterij vervangen hoeft te worden.

Ruime collectie stijlvolle Citizen dameshorloge

Juwelier Repko heeft altijd een ruime collectie van de nieuwste Citizen dameshorloges in verschillende kleuren en materialen. De dameshorloges van Citizen zijn goed te combineren met andere sieraden als armbanden en ringen. De horloges zijn stoer, sportief, stijlvol en innovatief en passend bij elke smaak.

Citizen Eco-Drive Dameshorloge

Een populair en innovatief dameshorloge van Citizen is de Eco-Drive One horloge. De Eco-Drive collectie onderscheid zich van de andere horloges door een innovatieve ontwikkeling. Zo is de Eco-Drive One de dunste lichtgevoede horloge ter wereld. Hierdoor hoeft de batterij nooit meer vervangen te worden.

Citizen titanium dameshorloge

Citizen heeft een ruime collectie dameshorloges. Zo is er voor elke smaak een passend horloge/ Naast leren armbanden heeft Citizen ook een collectie populaire Citizen titanium dameshorloges. De titanium dameshorloges van Citizen zijn goed te combineren met andere stijlvolle sieraden voor een elegante uitstraling.

Citizen dames horloges van Juwelier Repko

wilt u een Citizen dameshorloge kopen? Doe dit dan bij Juwelier Repko. Juwelier Repko is een officieel Citizen dealer en verkooppunt en voorziet u van de best mogelijke service voor en na de aankoop. Zo profiteert u van gratis bezorging bij een bestelling boven de €60 en gratis retourneren binnen 14 dagen. Wilt u liever een horloge in het echt zien, ervaren en direct op maat laten maken? Kom dan langs bij onze winkel in Groningen.