Dé top 5 sieradentrends van het (na)jaar 2019Dé top 5 sieradentrends van het (na)jaar 2019

Het najaar staat voor de deur en de nieuwste collecties voor de herfst stromen alweer binnen. Trends komen en trends gaan, ook in de sieradenwereld. Wat is in en wat is uit? We bespreken hieronder de top 5 leukste sieradentrends van dit najaar. Ben jij er klaar voor?

Sieradentrend 1. ‘Ohm my god’

Afgelopen jaren ook al een grote trend en ook dit najaar weer een hit: Ohm Beads. Ook niet zo heel gek. Net als bij Pandora kun je met Ohm Beads namelijk je eigen armband samenstellen en veranderen wanneer jij dat wil. Combineer naar hartenlust en personaliseer je eigen sieraad. Ohm Beads brengt trouwens regelmatig nieuwe bedels op de markt, welke ook ontzettend leuk om cadeau te geven (en te krijgen)!

Sieradentrend 2. ‘You’re the rose to my gold’

Geen goud, geen zilver maar rosegold sieraden zijn één van de grootste en meest geliefde trends van 2019. Roségoud is makkelijk te combineren, geeft een zachte, lieflijke look en staat fantastisch witte kleding en/of een warme ondertoon in de huid.

Rosegold oorknopjes

Sieradentrend 3. ‘Supercalifragilistic Minimalistic’

Less is more - soms is minder écht meer. Sieraden in het bijzonder kunnen door hun minimalistische uitstraling juist een grootse indruk maken. Neem bijvoorbeeld de sieraden van Lovenotes en Best Basics, simpel maar zó mooi!

Sieradentrend 4. ‘Creool my own way’

In de jaren 90 al een grote hit en nu terug van weggeweest: creolen in alle soorten en maten. Van klein en subtiel tot opvallend en ‘in your face’, van zilver tot goud en rosegold. Heb je meerdere oorgaatjes? Probeer dan eens meer creolen tegelijkertijd en hang bedeltjes aan je oorringetjes voor een trendy en nonchalante look. Mooi meegenomen: zo pak je ook direct sieradentrend 5 mee!

https://www.juwelierrepko.nl/creolen-ronde-buis-10-02248

Sieradentrend 5. 'Layer it Lady!'

Heb je de perfecte outfit gevonden maar kun je niet kiezen welke sieraden je wilt dragen? Draag ze gewoon allemaal! Combineer een lange ketting met twee korte kettingen voor een speels effect of mix&match je ringen op één hand. Jouw stijl, jouw sieradenfeestje!\


Je eigen trend beginnen?
Kijk in onze shop voor meer trendy sieraden en laat je inspireren!